dinsdag 21 juni 2011

Hope van Luceplan wint de Prijs der Prijzen voor innovatie

In het kader van de Nationale Innovatie Dag in Rome op 14 juni heeft de Italiaanse president Giorgio Napolitano het lichtarmatuur Hope bekroond met e ‘Premio dei Premi per l’Innovazione’, oftewel de prijs der prijzen voor innovatie. Deze jaarlijkse prijs richt zich op opvallende innovatieve en creatieve prestaties, met het doel om de groei van de innovatie cultuur in Italië te stimuleren.

hope
De prijs is in ontvangst genomen door de twee ontwerpers Francisco Gomez Paz en Paolo Rizzatto en door Alessandro Sarfatti, CEO van Luceplan. Deze prijs bevestigt het succes van een product dat in minder dan twee jaar buitengewoon veel bijval heeft ontvangen van critici en consumenten en
verrassende verkoopresultaten wereldwijd heeft behaald.

Allessandro Sarfatti merkt op: ‘Ik ben bijzonder trots om deze prijs te mogen ontvangen voor een product de essentie van Luceplan omvat: innovatie,  envoud van vormen, functionele kwaliteit en schoonheid. Hope vertegenwoordigt in feite de eigentijdse versie van de oorspronkelijke kroonluchter en is  et resultaat van perfecte synergie tussen de fabrikant, ontwerpers en leveranciers. De beste ideeën komen altijd uit een combinatie van deze specieke  ormen van expertise. Op het einde is het aan de ondernemer om de moed te hebben om te geloven in het project.”

http://www.luceplan.com

nix