donderdag 23 juni 2011

It’s a beautifull day

High tea met vriendinnen, ontbijten in een zonnestraal, bonbons op een etagère en kleur op tafel. Voor iedereen die hier gelukkig van wordt introduceert Studio koekepeer: It’s a beautifull day. Servies van eierdop tot theepot met een print van Happy Lifestyle. Handbeschilderd en heel bijzonder uitgevoerd met een embossing techniek. koekepier

Met het servies It’s a beautiful day! begin je de dag met een glimlach. De voorpret begint al tijdens het tafeldekken met de vrolijk gekleurde bordjes, eierdopjes en mokken. Daarna fluitend naar school of aan het werk. ’s Middags snel weer naar huis voor een gezellig kopje thee met vriendinnen of gebakjes met de kids. De theepot met melkkannetje en suikerpot en de etagère zijn niet alleen leuk om te gebruiken, ook een feestje om naar te kijken.

Studio Koekepeer maakt de mooiste, liefste, stoerste, tikje eigenwijze en altijd vrolijke ontwerpen. Een vleugje humor en frisse Hollandse kleuren zijn kenmerkend voor Studio Koekepeer. De collectie It’s a beautiful day! bestaat uit servies, textiel en stationery en is vanaf september verkrijgbaar.

nix