maandag 6 juni 2011

Karlsson, tijdloze klok designs

Heeft u ooit al eens gedacht aan een klok als een volwaardig interieurelement? Een designstatement, meer dan een functionaliteit alleen die zich zachtjes een weg tikt in de toekomst? Nee? Well, think again! De klokken van het bekende Nederlandse klokkenmerk Karlsson gooien het roer om. Vanaf nu is de klok een brandpunt in uw interieur! Uiteraard aan u de keuze of de klok moet opgaan in de rest van het interieur, of dat het alle aandacht moet opeisen en een eyecatcher moet zijn in uw huis.

Karlsson Klok

Twee keer per jaar verrast Karlsson ons met een verzameling nieuwe en opvallende klokken.

En de collaboratie met gerenommeerde designers heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Een klok van Karlsson belichaamt de dualiteit van verval en vernieuwing. Misschien is het wel typisch Nederlands, die dualiteit, het getouwtrek tussen het gestroomlijnde en het onconventionele. Het levert in elk geval prachtige klokken op.

Momenteel kan men drie grote peilers onderscheiden in de collectie van Karlsson.

De tijdloze collectie
Deze collectie bevat klokken met een duurzaam en tijdloos karakter. Het ontwerp van een klok uit deze collectie is niet gebonden aan een bepaalde trend, ideaal dus voor iemand die houdt van tijdloze designs. Het materiaal waaruit de klokken zijn vervaardigd, weerspiegelt ook niet een bepaalde periode. Less is more is hier het motto.

De tijd van je leven collectie
In deze collectie draait het allemaal om klokken die plezier toevoegen aan uw woning. Al deze klokken zijn zeer hedendaags en spelen in op de laatste trends. De vorm en kleur van deze klokken zorgen samen met het speelse design voor een zeer opvallende en leuke collectie.

De KarLSson Works collectie
De focus ligt hier op de meest uitzonderlijke klokken. Deze klokken zijn zowel uniek in ontwerp als in functies. Ze zijn het toonbeeld van technische vernuft en onmiskenbaar design.

Deze Karlsson collectie is het neusje van de zalm.

Karlsson shop

nix