woensdag 1 juni 2011

Kussen via internet

Met het enorme scala aan tuinmeubilair, groeit ook de vraag naar bijpassende kussens. Of het nu gaat om zitcomfort voor de stoelen bij de buitentafel, om een set kussens voor de loungebank of een nieuw beschermjasje voor de tuinmeubels; kussenplanner.nl biedt de uitkomst. Op deze website klik je in een paar stappen je zitcomfort bij elkaar.

kussen

In de ateliers van Life worden de kussens naar keuze op maat gemaakt. Van mooie acryl-polyester stoffen tot sterke All Weather stoffen en nieuwe Sunbrella stoffen. De All Weather stoffen zijn uniek in Nederland. Door gebruik te maken van een sneldrogende schuimvulling en speciale hoes zijn de kussens geschikt om het hele jaar door buiten te laten. En het zitcomfort? Dat blijft hetzelfde.

De kussenhoezen hebben daarnaast een ritssluiting en zijn uitwasbaar. Los te verkrijgen, dus voor elk seizoen een ander sfeertje: simpel de kussens vervangen en stoelen en banken krijgen een totaal andere look. Eindeloos stad en land afstruinen voor de kussens naar wens, is verleden tijd. Ontwerpen kan gewoon achter de computer. En gratis stofstalen opvragen trouwens ook.

www.kussenplanner.nl

Meer interieurstoffen