dinsdag 7 juni 2011

Nieuwe Online Roomplanner geeft woning inrichten extra dimensie

De Roomplanner, de gratis online interieurontwerper van Wonenonline.nl, passeerde onlangs de grens van 125.000 gebruikers. Via dit veelzijdige programma kunnen bezoekers gratis een 2D- of 3D-schets van hun inrichting maken en hun creativiteit de vrije loop laten. De Roomplanner, beschikbaar gesteld door Navigram, is onlangs succesvol vernieuwd. Het programma heeft een nieuwe opzet en biedt woninginrichters talloze handige toepassingen. Zo wordt het creëren van uw eigen woonomgeving een feest!

roomplanner

Eerste hulp bij inrichten
Gaat u verhuizen, verbouwen of uw kamer opnieuw inrichten? Maar heeft u geen tijd om heen en weer te rijden naar diverse meubelzaken of de hele middag te schuiven met meubels? Met de Online Roomplanner is dat verleden tijd… Met één muisklik komt uw woon- of slaapkamer in de juiste verhouding op het scherm te staan. U kunt direct experimenteren met meubels, verlichting, kleuren vloeren en stoffering. In een handomdraai heeft u een prachtige schets gemaakt van uw toekomstige interieur. Inspiratie wordt creatie!

Extra opties
De Roomplanner heeft niet alleen een nieuwe, professionele lay-out en een eenvoudiger gebruikersmenu. Ze is uitgebreid met talloze handige opties, die van digitaal inrichten een levensechte ervaring maken. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Als gebruiker van de ‘Roomplanner nieuwe stijl’ kunt u …

  • kiezen uit nog meer objecten (meubels en woonaccessoires);
  • makkelijker bladeren en switchen tussen verschillende weergaven;
  • meerdere ruimtes en verdiepingen tegelijk inrichten;
  • schuine wanden en hoeken meenemen in uw ontwerp;
  • deuren en ramen eenvoudig van de ene naar de andere muur verplaatsen;
  • spelen met zonlicht, afhankelijk van de locatie en tijd van het jaar;
  • kiezen uit een brede selectie van achtergrondafbeeldingen;
  • eigen materialen, zoals behangmotief, stoffering of bekleding uploaden en integreren;
  • gebruikmaken van extra printopties.

Via e-mail kunt u het resultaat van uw ontwerp eenvoudig doorsturen naar familie, vrienden of eventuele klanten. Dit maakt het virtueel inrichten van uw huis nog veelzijdiger!

De gratis Roomplanner is te vinden op: www.roomplanner-online.nl

nix