vrijdag 17 juni 2011

Salto, verdraaid goed om op te zitten

De Nederlandse ontwerper Eric Titulaer houdt ervan zijn klanten op het verkeerde been te zetten. Neem Salto, het nieuwste ontwerp uit zijn koker. De looks van een startblok in ’t zwembad verwacht je niet snel in het interieur thuis. Toch lukt het Titulaer ons er op te laten plaatsnemen. En dan blijkt dat Salto vooral verrassend comfortabel is!

salto

Juist omdat zitten wel wat actiever mag, besloot Titulaer te kiezen voor een ontwerp met een schuin zitvlak en afgeronde randen, geschikt om er op vele manieren op te zitten. Dankzij de uitvoering in kunststof en het hellende zitvlak, is Salto een leuke voor binnen én buiten. Regenwater blijft er nooit op staan, dus na een buitje kun je er snel weer op plaatsnemen.
Salto wordt geleverd in diverse kinky kleurtjes en is daarmee zowel binnen als buiten een sfeermaker van formaat. In het circus van wonen anno 2011, misstaat geen enkele salto!

P.S. Salto zit top aan de hoge kant en aan de lage zijde. En opzij gekanteld is het een lage tafel. [B]crea en vind het uit.

Meer meubelen

nix