vrijdag 1 juli 2011

De zomerhit van 2011: Zoku Quick Pop IJsmaker

De razendsnelle Zoku Quick ijslollymaker maakt de lekkerste ijsjes in vier stappen. Vries de bak 24 uur in, plaats de stokjes in de bak en vul met fruit of sap, wacht een paar minuutjes en haal de ijsjes er met de meegeleverde Super Tool uit!

zoku2

Wat is er nu leuker en lekkerder dan uw eigen ijsjes maken?! Met de Zoku Quick Pop Maker is dit nu in een handomdraai mogelijk. Met dit gepatenteerde apparaat maakt u in vier eenvoudige stappen heerlijke zelfgemaakte ijsjes en daar is geen elektriciteit voor nodig.

Hoe werkt het?
Zet de Quick Pop ijsjesmaker 24 uur voor gebruik in de vriezer zodat deze helemaal bevroren is wanneer u hem wilt gebruiken. Plaats de meegeleverde pop sticks (ijsstokjes) in de bevroren houder. Schenk limonade, vruchtensap, yoghurt of fruit in de houder en zie hoe snel uw ijsjes vorm krijgen! In slechts 7 tot 9 minuten heeft u een heerlijk ijsje voor uw neus en met de meegeleverde Super Tool haalt u de ijsjes ook weer eenvoudig uit de houder. Daarna zit er nog maar één ding op: genieten van uw ijsje!

zolu1

Gezellig, lekker en gezond
De ijsjes die u met de unieke Zoku Quick Pop maker maakt zijn niet alleen erg lekker, maar kunnen daarnaast naar eigen inzicht zeer gezond bereidt worden. Kies bijvoorbeeld voor vruchtensap in plaats van limonade, en voor een extra gezonde draai kunt u er vers fruit aan toevoegen. Zo is het een leuke, maar vooral verantwoorde bezigheid voor het hele gezin. Met de Quick Pop maker kunnen tot 9 ijsjes per keer gemaakt worden, daarna moet de basis weer opnieuw worden ingevroren.

Bestel de Zoku Quick Pop hier.

nix