dinsdag 19 juli 2011

Kraan van de toekomst

Licht op intelligente kraan

De Zwitserse fabrikant KWC heeft haar collectie keukenkranen uitgebreid met een wel heel spraakmakende lijn: de KWC ONO touch light PRO met elektronische bediening. Vooruitstrevende technologie in een modern designjasje. Het bijzondere aan de exclusieve KWC ONO touch light PRO-lijn is dat de bediening, besturing en uitloop flexibel geplaatst kunnen worden. De (optioneel draadloze) bedieningseenheid kan vast op het keukenwerkblad gemonteerd worden, aan de muur (inbouw) of op een met de armatuur verbonden sokkelblad. Maar de bedieningsunit kan bijvoorbeeld ook op de deur van de koelkast ‘geplakt’ worden, dankzij een krachtige, geïntegreerde magneet. Flexibiliteit ten top!

kwc2 
De bediening is kinderspel: licht aanraken volstaat om deze intelligente kraan in werking te stellen. Naast drie vooraf in te stellen combinaties van watertemperatuur en –volume, kan de kraan uiteraard ook handmatig geregeld worden. De LED-ring van de bedieningsunit kleurt mee met de watertemperatuur: blauw staat voor koud water, oranje voor normaal en rood voor heet water. KWC staat met de ONO touch light PRO dus voor exclusieve kwaliteit in keukenkranen.

kwc3

Advies verkoopprijs: KWC ONO touch light PRO keukenkraan verkrijgbaar vanaf € 2.553,80.
Verkoop- en productinfo: Dekker Zevenhuizen B.V., tel. +31 (0) 180.63.76.37, www.dekkerzevenhuizen.nl en KWC Benelux, tel. +31 (0) 76.596.89.68 of kijk op www.kwc.com.

Meer keukenkranen

nix