dinsdag 19 juli 2011

Papa knows best

Ze komen uit Australië, Nieuw Zeeland, Mexico en de Verenigde Staten; de vier vaders die samen het internationale babymerk Bloom zijn gestart, dat sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar is.

bloom1
Een van de paradepaardjes uit de collectie is het minimalistisch vormgegeven Alma Papa ledikant, met bijpassende commode. Het unieke van het houten spijlenbedje is dat de zijkant eruit gehaald kan worden en zo een stoer peuterbed wordt. Geen halsbrekende toeren dus meer voor tweejarigen die uit hun bedje willen klimmen, maar zo toch een groot ‘nieuw’ bed hebben waar ze tot circa vier jaar geborgen in kunnen slapen. Zowel het ledikant als de bijpassende commode zijn er in wit en grijs.

Liever een wiegje? De Alma Urban designwieg is eigenlijk wiegje en ledikantje inéén. Het is de maatvoering van 90 bij 45 cm die het babybedje zo bijzonder maakt: nét iets ruimer dan een traditionele wieg, zodat baby’s tot circa 24 maanden hier royaal in kunnen slapen. De bedbodem is in twee hoogtes verstelbaar. Er is keuze uit wit, grijs en groen.

bloom2

Heel handig:
Zowel het Alma Papa ledikant als de Alma Urban designwieg kunnen dankzij een gepatenteerde vouwconstructie, eenvoudig en compact meegenomen en opgeborgen worden. Zo slapen baby’s altijd in stijl; uit én thuis.

Meer slaapkamer

nix