dinsdag 19 juli 2011

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de creatiefste van het land?

Inschrijving KreaDoe Creatief geopend met nieuwe categorie haken en breien
Wie maakt het meest originele geboortekaartje, de ultieme jubileumtaart, het bling blingste bruidssieraad voor bruid of bruidegom of de best geportretteerde vakantiebestemming? Allen maken kans op de KreaDoe Creatief prijs van 2011. De categorieën zijn papier & kaarten, koken & bakken, sieraden en tekenen & schilderen. Een nieuwe categorie dit jaar is haken & breien: wie haakt of breidt de hipste tas? De winnaar van KreaDoe Creatief wint een luxe busreis met 29 vriend(inn)en naar de KreaDoe. Deze hobbybeurs vindt van 2 tot en met 6 november 2011 plaats in Jaarbeurs Utrecht.

kreadoe2011

Deelname
Het inschrijfformulier is in te vullen op www.kreadoe.nl. De creatieveling moet drie foto’s meesturen van de zelfgemaakte creatie. Inschrijven kan tot woensdag 7 september. 

Uit alle inzendingen worden per categorie 10 finalisten gekozen. Deze creaties komen op de KreaDoe website te staan. Vervolgens kunnen bezoekers van 19 september tot en met 16 oktober via de KreaDoe website stemmen op zijn of haar favoriete creatie. De top 3 met de meeste stemmen van iedere categorie ontvangt in ieder geval 2 gratis toegangskaarten voor KreaDoe 2011.
Degene met de meeste stemmen wint een luxe busreis naar KreaDoe en mag 29 beste vriend(inn)en meenemen. De winnaar wordt per luxe touringcar naar de beurs gebracht en aan het einde van de dag thuis afgezet. Winnaars worden dinsdag 18 oktober bekend gemaakt.

nix