maandag 4 juli 2011

Stoere bureaulamp in oud-industrieel blauw, oranje en matzwart

Nieuwe industriële tafellamp op Stoerelampen.nl
Stoerelampen.nl presenteert als een van de eersten de industriële tafellamp uit de nieuwe collectie van Bloomingville. De lamp, met stoere scharnieren en draaihendels, is verkrijgbaar in oud-industrieel blauw, oranje en matzwart.

stoerelampen

Stoerelampen.nl heeft de tafel/bureaulamp meteen in de collectie opgenomen. De lamp van het Deense woonmerk Bloomingville past uitstekend in karaktervolle interieurs. Zowel in meer landelijke en industriële als moderne en strakke interieurs.

Industriële werkplaatslamp
De tafellamp heeft met een lengte van 130 cm flinke afmetingen. De diameter van de kap is 19 cm. Kenmerkend zijn de getande scharniermechanismen, die met draaihendels vastgezet kunnen worden in de gewenste positie. Ze geven de lamp de uitstraling van werkplaatsverlichting in vooroorlogse fabrieken. De lamp is verkrijgbaar in drie kleuren: oud-industrieel blauw (de BL-4008), oud-industrieel oranje (de BL-4009) en matzwart (de BL-4010). De lamp kost op Stoerelampen.nl € 198,00 incl. BTW.

Trend: meer kleur
Stoerelampen.nl signaleert dat steeds meer interieurontwerpers en stylisten voor gekleurde armaturen kiezen. Daarbij lijken vooral pastelachtige tinten en vintagekleuren het goed te doen. Met de BL-4008 en BL-4009 sluit Stoerelampen.nl bij die trend aan.

Over Stoerelampen.nl
Stoerelampen.nl is een webshop met verlichting in een landelijke en industriële stijl. In maart jl. ging de webshop online. Inmiddels is Stoerelampen.nl een groot succes. Niet alleen particulieren, maar ook interieurontwerpers hebben de collectie ontdekt. Wie lampen voor 100 euro of meer bestelt, krijgt een cadeauabonnement op een van de bekende woonbladen. Betalen kan snel en veilig via iDeal.

Meer interieur

nix