dinsdag 19 juli 2011

Waterbediening op afstand

Gevoelige intelligentie in de kraan
De Zwitserse fabrikant KWC heeft haar collectie badkamerkranen uitgebreid met een wel heel spraakmakende lijn: de KWC ONO touch light PRO met elektronische bediening.

kwc1

De bediening is kinderspel: licht aanraken volstaat om deze intelligente kraan in werking te stellen. Naast drie vooraf in te stellen combinaties van watertemperatuur en –volume, kan de kraan uiteraard ook handmatig geregeld worden. De LED-ring van de bedieningsunit kleurt mee met de watertemperatuur: blauw staat voor koud water, oranje voor normaal en rood voor heet water. En KWC staat met de ONO touch light PRO dus voor exclusieve kwaliteit in badkamerkranen.

kwc4

Vooruitstrevende technologie in een modern designjasje. Het bijzondere aan de KWC ONO touch light PRO-lijn is dat de bediening, besturing en uitloop flexibel geplaatst kunnen worden. De (optioneel draadloze) bedieningseenheid kan vast op de wastafel gemonteerd worden, aan de muur (inbouw) of op een met de armatuur verbonden sokkelblad. Maar dankzij een krachtige, geïntegreerde magneet eigenlijk ‘overal’. Flexibiliteit ten top!

Meer badkamerkranen

nix