maandag 29 augustus 2011

Kidsproof O.novo Style

Tanden poetsen wordt een feest met de nieuwe, vrolijke wasbakken van O.novo Style van Villeroy & Boch. De wasbakken zijn verkrijgbaar in drie decors en uitvoerbaar in paarse, blauwe en oranje tinten. Voor ieder kind en elke kamer een passend exemplaar!

villeroy1

Voor ieder wat wils
Met de lijn O.novo Style kunt u alle kanten op. De wasbakken zijn voorzien van vrolijke, frisse decors. Zo is er het bloemrijke decor Playground, het strakke Pretty Silhouette en het lieflijke Cherry Blossom, met het vogeltje in de hoofdrol. De wasbakken kunnen gecombineerd worden met de bijpassende meubelen met randen in blauw, oranje en paars, qua kleur perfect afgestemd op de wastafelvarianten. Via de online O.novo Style Configurator, stelt u in een handomdraai uw eigen, kindvriendelijke wasmeubel samen!

villeroy2

Spetterproof
Naast de kleurrijke vormgeving, is O.novo Style ook door de aantrekkelijke prijs en het onderhoudsvriendelijke materiaal de perfecte lijn voor kinderen. En niet onbelangrijk: de wastafels zijn 100 procent spetterproof! Kijk voor meer informatie en de configurator op http://www.villeroy-boch.com/nl/nl/home/badkamer-en-wellness/noviteiten/onovo-style.html.

Lees meer over wastafels

nix