maandag 5 september 2011

Back to school met Histor

Binnenkort opnieuw aan de slag?Histor biedt inspiratie voor een werk- en studeerplek vol pit

Zie je wat op tegen de rush die september ongetwijfeld weer met zich meebrengt? Een opfrisbeurt voor de werk- of studeerplek in huis kan wonderen doen. Met een nieuwe, frisse look zorg je ervoor dat iedereen vol pit en motivatie opnieuw aan de slag gaat. Histor biedt je alvast tonnen inspiratie… waar jij je – samen met de kinderen - creatief helemaal kan mee uitleven.

historbs1

Wat motiveert beter dan een leuke en inspirerende plek om te werken of studeren? Het haast eindeloze kleurenpalet van Histor wijst je de weg. Met tot de verbeelding sprekende tinten als ‘vuurtoren’ en ‘pimpelpaars’ creëer je in no time een unieke look. En waarom zou je je tiener dit keer niet zelf aan het woord laten? Zo vertelt zijn kamer straks een prachtig persoonlijk verhaal…

historbs2

historbs3
Kiest dochterlief binnenkort zelf de kleuren voor haar nieuwe kamer? Laat haar dan vooral ook zelf schilderen. Uit de losse hand, want perfect binnen de lijntjes kleuren is echt geen must. Een rustig geheel creëer je met neutrale tinten op muur en vloer, felle accentkleuren zorgen dan weer voor een persoonlijke toets. Of kies voor vrolijk: met restjes verf schilder je een bont streeppatroon op één wand, terwijl je de rest van de wanden rustig houdt. En zoonlief mag dan misschien eerder stoere tinten verkiezen, ook in een jongenskamer kan je gerust out of the box denken. Met een frisblauwe kleurbaan bijvoorbeeld, die van de wand gewoon over het bureau doorloopt. Apart!

historbs4

nix

Meer interieur ideeën

nix