vrijdag 16 september 2011

Magische metaalkleuren

Sprookjeswereld is inspiratiebron voor nieuwe kleuren KitchenAid-mixer/keukenrobot

Magische metaalkleuren maken van de nieuwe KitchenAid®-mixer/keukenrobot een betoverende blikvanger. Voor het nieuwe kleurenpalet liet KitchenAid zich inspireren door het moderne sprookje ‘Alice in Wonderland’. Appelrood, elektrisch blauw en zwarte truffel halen de magie van een sprankelende wereld boven en zetten elke chef voor een gedurfde keuze…
De KitchenAid®-mixer/keukenrobot valt wereldwijd in de smaak. Met zijn pure, tijdloze vorm is hij uitgegroeid tot een vast designicoon. Het nieuwe palet ‘Magische Metaalkleuren’ voegt spanning toe aan de bestaande kleuren.

24-9-2011 13-42-17
De drie nieuwe tinten – appelrood, elektrisch blauw en zwarte truffel – lijken als het ware ontsnapt uit de fantastische sprookjeswereld van ‘Alice in Wonderland’. In het boek (Lewis Carroll) en de film (Tim Burton) spelen eten en drinken een belangrijke, betoverende rol. KitchenAid legde dit magische verrassingseffect vast in drie sprankelende tinten en nodigt zo elke chef en hobbykok uit om een gedurfde keuze te maken.
Wat de kwaliteit van de KitchenAid®-mixer/keukenrobot betreft, zit je veilig. Grote troeven zijn het planetair kneedsysteem en een grote mengkom met ergonomisch handvat en schenkschild.

24-9-2011 13-42-41

Dankzij de sterke motor met directe aandrijving werkt de keukenrobot praktisch geruisloos. De volledig gegoten metalen constructie – met afgerond design voor een makkelijke reiniging – zorgt dan weer voor duurzame stevigheid.

Meer keuken

nix