donderdag 22 september 2011

NIEUW LABEL SERAX OP INSIDE DESIGN AMSTERDAM

Met het nieuwe label SERAX COLLECTIONS, laat Serax zien dat zij voor karaktervolle en betaalbare designproducten staat. Een aantal producten uit dit label is nu te zien én te kopen in de pop-up store van Elle Decoration op de Inside Design Amsterdam.
Serax Collections omvat onder andere een spectaculaire tableware collectie, ontwerpen van toonaangevende internationale designers als Antonino Sciortino, Bram Boo en Jules Wabbes en de Pantone Collectie van Serax. Om een beeld te krijgen van het label lichten we een aantal pronkstukken uit:

24-9-2011 13-37-12

  • Eigenzinnige koffiemok van ontwerper Hugo Meert. Als de mok leeg is verschijnt er de tekst ‘wash me’.
  • Schalen ‘Edition Général Décoration’ van Jules Wabbes. Prachtige, strakke schalen beschikbaar in verschillende maten en soorten marmer en glas.
  • Antonino Sciortino ontwierp voor Serax een exclusieve collectie voor een bredere markt. Het resultaat: bijzettafeltjes, schalen, krukjes en lampen van draadstaal.
  • Het servies ‘Perfecte imperfectie’ van Roos Van de Velde: het onvolmaakte en het toeval hebben tijdens het productieproces een kans van bestaan gekregen.
  • Pantone Universe Collectie Een collectie met bloempotten, vazen en solifleurs in 12 exclusieve Pantone kleuren.

24-9-2011 13-37-31

Inside Design Amsterdam
De pop-up store van Elle Decoration op de Inside Design Amsterdam is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de designproducten van het zojuist geïntroduceerde label Serax Collections.

Locatie store: Pieter Oosterhuisstraat 2, Amsterdam
Openingstijden: 10.00 – 18.00 uur
Data: vrijdag 23 t/m zondag 25 september