dinsdag 13 september 2011

ODE geeft groene cadeau’s weg tijdens de woonbeurs

Van 24 september t/m 2 oktober is het weer zover: de Woonbeurs in de Amsterdam Rai. Natuurlijk is Ode aan de Vloer ook weer van de partij met haar exclusieve gietvloeren (stand 11-009). De aanwezigheid van Ode staat dit jaar in het teken van Ode aan Groen. Om deze Ode aan Groen te vieren geven zij groene cadeau’s weg tijdens de Woonbeurs.

ode

Tijdens de Woonbeurs viert Ode haar Ode aan Groen. Ode is al sinds de oprichting bezig met het milieu en de leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan de manier van produceren, de keuze van leveranciers, werken naar een steeds langere levensduur en het reduceren van restmateriaal. Ode viert deze Ode aan Groen met een een geweldige actie: wanneer u tijdens dit evenement een Ode gietvloer koopt, krijgt u van ons een cadeau. En het mooiste moet nog komen: u mag het cadeau zelf uitkiezen! Alle cadeau’s staan natuurlijk in het teken van Ode aan Groen.

Nieuwsgierig? Ga dan snel naar www.odeaandevloer.nl/woonbeurs en maak vast vanuit uw luie stoel een keuze uit de groene cadeau's! Kom tussen 24 september en 2 oktober naar de stand van Ode (11-009) voor meer informatie over deze actie en natuurlijk om de Puur, Pasta, Passie en Pracht gietvloeren te bewonderen.

Vraag hier de gratis brochure van Ode aan!

Meer vloeren

nix