vrijdag 16 september 2011

SERAX BEKENT KLEUR MET DE NIEUWE PANTONE COLLECTIE

Breda, september 2011 - Het designmerk Serax heeft op de Maison & Objet in Parijs haar nieuwe Pantone Universe collectie onthuld. Een collectie met bloempotten, vazen en solifleurs in 12 exclusieve Pantone kleuren. Serax treedt door deze samenwerking met het Amerikaanse merk Pantone Universe in de voetsporen van gerenommeerde internationale merken als Visa Card, Seletti en Case Scenario, die reeds voor diverse producten gebruik maken van dit uniek kleurcoderingssysteem.

24-9-2011 13-45-20

BEPAAL VORM

Serax legde de vorm van de collectiestukken vast en Pantone Universe de kleur. Serax koos hierbij voor een typische vormgegeven collectie van solifleurs, vazen en bloempotten waar de met zorg uitgekozen kleuren perfect bij aansluiten. Pantone Universe definieert al jaren kleur met hun uniek kleurencoderingssysteem. Het resultaat is een perfecte symbiose van design en kleur. Een collectie in frisse, opgewekte kleuren die telkens hun eigen verhaal vertellen.

24-9-2011 13-45-47

BEKEN KLEUR

Het idee van een leven zonder kleur is ondenkbaar. Kleuren geven onze state of mind, onze emoties en onze gevoelens weer. Kleuren bepalen wie we zijn. Daarom bekent Serax kleur met deze nieuwe lijn. De producten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Het zijn potten en vazen voor een of meer bloemen ├â©n planten. Durf net als Serax en Pantone te spelen en combineren met de kleuren en vormen.

 

SERAX COLLECTIONS

De Pantone collectie wordt geïntroduceerd onder het nieuwe label Serax Collections. Een label in interieurdesign dat in 2011 door Serax is gelanceerd. Serax Collections omvat naast de Pantone lijn, ook een spectaculaire tableware collectie en ontwerpen van toonaangevende internationale designers als Antonino Sciortino, Bram Boo en Jules Wabbes.