woensdag 12 oktober 2011

De Pullover flikt het weer

Drie nieuwe iconische zitzakkunstwerken verkrijgbaar in de Pullover collectie!

fatboyqr
Het is ongeveer een jaar geleden dat Fatboy de eerste Pullover lanceerde. Sindsdien blijkt dat zitzakkunst geweldig aanslaat. Dit inspireerde de Pullover om drie nieuwe edities te creëren voor jouw persoonlijke museum in huis.moneymoneymoney

De Pullover flikt het hem dus weer. Maar liefst drie nieuwe creaties zijn toegevoegd aan zijn kunstzinnige collectie. De QR Code plaats zijn typische zwarte modules in een vierkant patroon tegen de smetteloos witte achtergrond van de Pullover . De gecodeerde informatie bevat de URL van de Fatboy Pullover website. De Blanket refereert naar het mooiste patchwork kleedje dat ooit door mensenhanden is gemaakt, of is verkocht op de Noordermarkt in Amsterdam. De Money Money Money eert het geniale Nederlandse ontwerp voor het mooiste geldbiljet ooit ontworpen: het 50 gulden biljet. Kassa! Je weet wat dit betekent toch? Arty-farty-party time bij jou thuis!

blanket


Fatboy introduceerde de Pullover ongeveer een jaar geleden. Het quasi artistieke broertje van de Jacket glipt moeiteloos om een Original en maakt van ‘kunst’ gewoon iets waar je op kan zitten. Het maakt niet uit welke van de 7 thema’s je kiest, de Pullover zal met bewonderende blikken bekeken worden. Haal die Picasso maar van de muur voordat hij te jaloers wordt. Zo’n kostbaar bezit is kwetsbaar en berg je normaal in een kluis, dus gebruik je Pullover alleen binnenshuis als pronkstuk van je persoonlijke museum.