woensdag 12 oktober 2011

Hippe theeleut

Met de nieuwe Finse Design theekop van Magisso creëer je in een handomdraai een echt ‘theemoment’. Tijdens gure herfst- of winterdagen een welkom opkikkertje, dat we allemaal zo hard nodig hebben.

5288sj0y

De theekop heeft een ingebouwd zeefje, waarin de verse theeblaadjes gaan. Daarop kokend water en dan proef je de pure smaak van verse thee. Doordat de theeblaadjes tijdens het drinken in het zeefje blijven zitten, zorgt de geur voor een extra dimensie tijdens het drinken.

odvsgdc2

Klik hier voor een filmpje van de theekop op YouTube.

Tijdens de hectiek van de dag een rustig moment voor jezelf. De theekop is heel eenvoudig in het gebruik dankzij de driehoekige bodem. Door de kop schuin te zetten aan de kant van het zeefje trekt de thee tot de gewenste sterkte is bereikt. Vervolgens wordt de kop gekanteld waardoor deze niet meer trekt en de thee klaar is om gedronken te worden.

De theekop is gemaakt van een hoogwaardige kunststof met keramieke uitstraling, die fijn aanvoelt en lekker in de hand ligt.
De theekop is uiteraard ook geschikt voor gewone theezakjes. De kop is vaatwasmachine bestendig en verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.