donderdag 27 oktober 2011

Piet Boon Book 3

27-10-2011 15-41-24

Een fantastische bron van inspiratie voor alle liefhebbers van de tijdloze Piet Boon-stijl Piet Boon Book 3 is het langverwachte nieuwe deel in de serie over het werk van Piet Boon en verschijnt
eind oktober in Nederland. Sinds de publicatie van Piet Boon, het eerste deel in deze reeks, is de multidisciplinaire architectuur- en ontwerpstudio uitgegroeid tot het internationaal gerenommeerde luxe lifestyle merk Piet Boon®. Met een indrukwekkend portfolio van klanten op bijna elk continent, behoort de studio tot de absolute wereldtop. In dit boek worden hun mooiste en meest recente projecten gepresenteerd.

De meeste projecten in het boek zijn totaalconcepten voor luxe villa’s, zoals in Portugal, Zuid-Afrika en Korea, maar bijvoorbeeld ook een compact stadsappartement in het hart van Amsterdam en een bijzondere beach villa op Bonaire. Het creëren van functionaliteit in samenhang met beleving is kenmerkend voor de
designfilosofie.

De visie en het unieke talent op het gebied van materiaalkeuze, kleur en inrichting van Karin Boon, Creative Director en hoofd Styling, is vanaf het begin medebepalend geweest voor het handschrift van Piet Boon®.
Piet en Karin leiden samen een ervaren en gepassioneerd team van architecten, designers en stylisten die vanaf het begin van elk project nauw met elkaar samenwerken. Deze synergie is het geheim van de perfecte harmonie in de projecten.

De internationaal befaamde Britse interieurfotograaf Richard Powers tekende voor de prachtige fotografie in dit rijk geïllustreerde boek.

Piet Boon Book 3 is een onmisbare bron van inspiratie voor alle liefhebbers van de tijdloze, internationale allure van de Piet Boon-stijl en voor designafficionados.