vrijdag 28 oktober 2011

Sfeervolle warmte in een retro jasje

DRU Verwarming B.V. heeft de nieuwe productreeks, genaamd ‘Vintage’ van Dovre in haar programma opgenomen. Deze kachelserie met geraffineerd design en een knipoog naar de retro trend is een frisse verschijning op de kachelmarkt.
Bij de Vintage houtkachels zal het opmerkelijke design u direct opvallen. Het retro design in combinatie met het ruime zicht op de vlammen maken deze kachel een stijlvolle aanwinst in uw interieur. De Vintage is verkrijgbaar in 3 afmetingen; Vintage 50, Vintage 35, Vintage 30 en er zijn bovendien per model diverse accessoires beschikbaar.

Persbericht_Dovre_Vintage_afbeelding_2

De Vintage houtkachels kunnen zowel in antraciet gelakte versie als in geëmailleerde uitvoering worden geleverd. Net als andere Dovre producten is ook de Vintage serie vervaardigd uit hoogwaardig gietzijzer. Voeg daar nog de gekende Dovre warmtetechnologie aan toe, met zijn hoge rendement en minimale milieubelasting en u weet dat deze kachel ook bij u thuis zijn plaatsje vindt.

Het vlambeeld blijft een krachtige troef bij houtkachels. Met de Vintage krijgt u een extra ruim zicht op het vlammenspel dankzij het grote glasoppervlak. Het vuur is uitstekend te regelen via de primaire en secundaire luchttoevoer. Bovendien is een buitenluchtaansluiting mogelijk.
De Dovre Vintage is verkrijgbaar vanaf € 1.795,-