woensdag 5 oktober 2011

Silestone® toont voor het eerst de TV commercial 'Above Everything Else'


De met een Gouden Leeuw bekroonde commercial “Above Everything Else” van Silestone by Cosentino® is in de maanden oktober en november ook in Nederland op TV te zien. Cosentino® gaat rondom het programma Extreme Makeover Home Edition adverteren op Net 5.

ss1
De spot, welke in Cannes een Gouden Leeuw ontving in de sectie animatie, toont een vernieuwende visie op de wereld van het koken en, bovenal, de werkbladen van Silestone®, louter uitgewerkt in animatie. Met een opmerkelijke mix van beelden, geluiden en grafische effecten, bracht Alex Román de unieke eigenschappen en kenmerken van Silestone® oppervlakken en het basismateriaal kwarts in beeld. Hiermee wordt perfect de boodschap ‘Silestone, Above Everything Else’ overgebracht.

ss2
De spot wordt getoond rondom het programma Extreme Makeover Home Edition waar Cosentino® gedurende seizoen 7 officieel partner van is. Cosentino® neemt actief deel aan de bouw en inrichting van nieuwe huizen voor maar liefst 25 families. Alle huizen worden gebouwd en ingericht binnen zeven tot acht dagen door middel van vrijwillige arbeid, sponsoring en donaties. Cosentino® heeft ermee ingestemd om Silestone® werkbladen, fabricage en installatie van keukens, badkamers, wasruimtes en andere ruimtes voor iedere aflevering van seizoen 7 te sponsoren.

ss3

De video is te zien op:
www.grupocosentino.es
www.silestone.com