woensdag 5 oktober 2011

Soufflé - een lichtlekkernij om van te watertanden

Soufflé is een dimbare plafondlamp, die met zijn uiterlijk veel wegheeft van een tulbandcake. De lichtfilter laat het schijnsel vanuit de diepte komen, wat voor een unieke sfeer zorgt en de lamp een mystiek karakter geeft.

fzi3qjh9

Het diffuse licht van de energievriendelijke fluorescentielampen oogt bijzonder aangenaam. Het effect hiervan kun je aanpassen dankzij de optionele kleurenfilter die zorgt voor een eigenwijze sfeer.

sdw1d8w0

Soufflé is beschikbaar als opbouw- of als pendellamp en past perfect boven de eettafel of het kookeiland, in de lobby van een hotel of restaurant, of in een mooi vormgegeven shopomgeving. Soufflé is beschikbaar in glossy wit of zwart en is binnenin helder wit. De polydownversie creëert een mooie neerwaartse lichtbundel. De poly up/down is iets van het oppervlak gemonteerd en geeft zowel naar boven als naar onder toe een discrete lichtbundel. Bij de ophangset vormt de kabel een eigenwijze aanvulling door de rode of zwart-witte afwerking. Soufflé is milieuvriendelijk én mooi van binnen en van buiten.

www.modular.nl.