donderdag 3 november 2011

Fatboy artikelen met hoge korting te koop bij Yksi Winkel

Fatboy zorgde tijdens de Dutch Design Week (22-30 oktober) in Eindhoven voor de aankleding van het Klokgebouw met een serie producten uit haar collectie. Deze producten zijn vanaf woensdag 2 november tot en met zondag 13 november met hoge kortingen te koop bij Yksi Winkel.

3-11-2011 10-33-54

Het gaat om producten als de kroonluchter RockCoco, de bekende kussens Originals in kleuren red, pink orange en marimekko, poefjes Avenue First Block in diverse kleuren, sfeerverlichting Edison le Grande en le Petit en de Flower Power parasol. Kortingen lopen op van 10 tot 50 %.

Yksi Winkel opende 2 weken geleden haar deuren in de nieuwe vestiging op Strijp-S, aan de Torenallee op de begane grond van de Apparatenfabriek. Uitsluitend Dutch Design is hier te zien en te koop. Tevens is er een webshop, zie www.yksi.nl.

Yksi Expo laat wisselende presentaties zien die design op inspirerende wijze verbinden met kunst, architectuur en technologie. Momenteel zijn er drie tentoonstellingen te zien. & Friends (tot en met 18 december), Marijn van der Poll/A Multidisciplinary Design Studio 00/11 (tot en met 13 november) en Chris Slutter en Dave Keune (tot en met 13 november).