donderdag 3 november 2011

Kerstfavourites

Villeroy & Boch biedt een top 3 van musthaves.
We kennen ze allemaal, de musthaves van de kerst. Maar hoe zorgt u ervoor dat u deze alom bekende accessoires helemaal eigentijds maakt? We geven u de laatste tips om uw kerst helemaal op en top te maken.  VB_Christmas2011_729638dbcf0021. Kersttafel: kies een thema!
Het sleutelwoord voor een mooi gedekte tafel is eenheid. Probeer alle elementen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Het is dan ook een goed idee om een thema te kiezen voor uw tafel. Een Oosterse tafel, met veel goudaccenten en warme kleuren bijvoorbeeld. De lijn Aureus van Villeroy & Boch biedt u alle mogelijkheden. De klassieke tafel, met accentkleuren rood en groen. Kies voor één van de typische kerstserviezen van Villeroy & Boch. Zelfs uw eigen witte servies geeft u met hulstblaadjes en besjes binnen een handomdraai een kersttintje. Of kies voor een strakke aankleding van uw tafel, met witte en zilveren accenten. De lijn White Lace van Villeroy & Boch, strak, met zilveren details, maakt uw kersttafel helemaal af. VB_Christmas2011_729638dbcf004(1)2. Kerstboom: weg met de ballen!
Lang waren ze onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar tegenwoordig zien we steeds vaker alternatieven voor de kerstbal voorbij komen. Zo zien we steeds meer porseleinen kersthangers. En helemaal anno 2011: de kersthangers in de vorm van cupcakes uit de Winter Bakery-lijn van Villeroy & Boch!VB_Christmas2011_729638dbcf0123. Kerstcadeau’s: creëer uw keukenprins(es)!
Een boek of een cd, het zijn vaak de geijkte kerstcadeaus.

Met de steakmessensets van Villeroy & Boch pakt u het slimmer aan: een origineel cadeau, waarmee u uw partner ook nog omtovert tot een keukenprins of –prinses! Plan maar meteen een etentje in voor het nieuwe jaar! Voor meer informatie: www.villeroy-boch.com.