woensdag 14 december 2011

Gegarandeerd de mooist gedekte tafel!

Ga feestelijk de winter in met de nieuwste collectie stijlvolle onderzetters, tafellopers en placemats en maak van iedere maaltijd een memorabele belevenis.
tafel-design-viltenonderzetters-hres02

Unieke collectie placemats en onderzetters
Omdat de gestyleerde vormen doen denken aan kerststerren, sneeuwvlokken en sneeuwballen kom je direct in een heerlijke winterse stemming. De warme sfeer en aaibaarbaarheid van de Verso design items komt van het 100% zuivere schapenwol en geeft je gedekte tafel de uitnodigende uitstraling die maakt dat je er aan wil zitten. Mix de verschillende kleuren en afmetingen onderzetters, tafellopers en placemats voor de mooist gedekte tafel.
tafel-design-viltenonderzetters-hres01
Kwaliteit en duurzaamheid
Doordat het vilt tijdens het verfproces een milieuvriendelijke chemische behandeling is ondergaan, pluist het vilt niet en is vuilafstotend. Dus de warme pannen en kopjes mogen weer op tafel, want dit Finse vilt beschermt je design-tafel tegen krassen en kringen.

De onderzetters zijn leuk voor op tafel tijdens de feestdagen of tijdens een gezellig familie diner. En na het eten kunnen de items gewoon op tafel blijven liggen, als tafeldecoratie.

Bestellen op Tafeldesign.nl