dinsdag 6 december 2011

Houten Lapjes(kerst)boom: trendy, duurzaam én milieubewust

Wat krijg je als je verschillende lengtes houten latten op elkaar stapelt, doorboort met een stok en laat verspringen? Juist, een Houten Lapjesboom! Zo (ogenschijnlijk) eenvoudig is interieurontwerper en meubelmaker Michel Giling tot dit idee gekomen. Inmiddels staan de eerste exemplaren in verschillende horecagelegenheden te pronken. De positieve reacties op het bijzondere ‘afvalproduct’ deden hem inzien dat het niet bij die enkele exemplaren moest blijven.KN1D5591-2 (2)KN1D5595-2

Michel Giling (39) uit het Noord-Hollandse Zwaag werkt al jarenlang elke dag met hout en kwam tot de ontdekking dat hij met het resthout de mooiste creaties kan maken. Allereerst ontstond zo de nieuwe meubellijn van zijn hand: Lapjeshout, unieke meubels uit een bonte verzameling van houtsoorten. Met de kerstdagen in het vooruitzicht kwam vervolgens het idee naar boven voor deze houten kerstboom.

Omdat een Houten Lapjesboom handmatig uit verschillende houtsoorten wordt gemaakt, is elk exemplaar uniek. Deze kerstboom wordt als bouwpakket geleverd, het in elkaar zetten is gegarandeerd kinderspel en spreekt voor zich. Een duidelijke instructie wordt bovendien meegeleverd. Jaar in jaar uit met Kerst een trendy Houten Lapjesboom, desgewenst volop versierd of prachtig in eenvoud ‘kaal’ gelaten.

Meer info www.lapjeshout.nl of 06-53997256.