woensdag 21 december 2011

NeXtime brengt hun klokkenontwerpen van huiskamers naar buiten

n 2012 zal NeXtime voor het eerst een collectie van unisex horloges introduceren. Nextime is een van de meest toonaangevende klokkenbedrijven in de wereld en is bekend om hun moderne en hedendaagse (wand)klokken. Nu heeft dit Nederlandse bedrijf vier van haar meest bekende klokontwerpen vertaald naar vier leuke en funky horloges.watch-press

"NeXtime klokken staan voor het vieren van een goede tijd", zegt Alain Frie, creatief directeur van NeXtime. "Elke keer als je naar een NeXtime klok kijkt hopen we dat het een glimlach op je gezicht tovert. Onze klokken en horloges zijn ontworpen voor personen die genieten van het leven". Elk NeXtime horloge heeft een eenvoudig en elegant design, heeft een ronde behuizing met een hoogglans afwerking en het ontwerp is is afgeleid van die van een NeXtime klok: 'Dropped', 'Station', 'Mercure' en de 'Test Page'.

Elk van deze Nextime horloges weerspiegelt de moderne design details van een Nextime klok, terwijl het nog steeds beschikbaar is voor de schappelijke prijs, waar het merk om bekend staat. De nieuwe horloge collectie van Nextime versterkt het merk; klokontwerp wordt een mode-item.

De eerste officiële aankondiging zal plaats vinden op 16 januari op de Facebook pagina van NeXtime: http://www.facebook.com/NeXtime.clocks. De horloges zullen begin 2012 beschikbaar zijn, op de nextimestore.com voor €49,95.