woensdag 14 december 2011

Opnieuw design awards voor Leolux

In aanloop naar de internationale meubelbeurs in Keulen van januari, neemt meubelproducent Leolux opnieuw drie designprijzen in ontvangst. De bank Arabella en fauteuils Mundo en Ophelia zijn bekroond met de “Interior Innovation Award 2012”. Eerder dit jaar ontving Leolux al drie erkenningen voor Goed Industrieel Ontwerp.

arabella

 

mundo

ophelia

Interior Innovation Awards
De Interior Innovation Award wordt toegekend door een onafhankelijke jury en is verbonden aan de Internationale Möbelmesse in Keulen die in januari plaatsvindt. De winnende bank en fauteuils zijn te zien op de Leolux stand in hal 11.2 standnummer H.31, en op een speciale expositie tijdens deze beurs.

6 x in de prijzen
De asymmetrische vormgegeven Arabella bank (design: Stefan Heiliger) en de eigentijdse fauteuil Mundo van designer Gerard Vollenbrock kregen dit najaar al erkenningen voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Ook de fauteuil Sella (Patrick Belli) kreeg deze GIO erkenning. De fraai gevormde draaifauteuil Ophelia, eveneens van designer Stefan Heiliger, valt met de Interior Innovation Award voor het eerst in de prijzen.

Leolux op IMM, 16-22 januari 2012
Hal 11.2 stand H.31
www.leolux.nl