woensdag 31 augustus 2011

Prikkel al uw zintuigen!

 

Villeroy & Boch presenteert huisparfums als designobject

Altijd een frisse geur in huis, wie wil dat nu niet? Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Villeroy & Boch introduceert dan ook drie verschillende huisparfums, elk uitgevoerd in een eigen design, passend bij ieder interieur.

vill1

Om niet alleen de geurzintuigen te prikkelen, bieden de huisparfums van Villeroy & Boch een mix van een heerlijke geur en een uniek design. Er zijn twee varianten: een huisparfum als spray, waarbij de spray in een keramieke houder zit, en een parfum die verspreid wordt via houten stokjes, in een glazen houder omhuld met keramiek.

vill2

De geuren zijn er in drie varianten, samengesteld in Frankrijk uit perfect op elkaar afgestemde ingrediënten. Zo laat ‘Matin au jardin’ een frisse lentewind door uw huis waaien en is ‘Urban Oasis’ iets pittiger met een mix van citrus, peper, lavendel en patchouli. Met ‘1001 Epices’ waant u  zich in het Midden-Oosten, met ingrediënten als peper, nootmuskaat, kaneel en witte bloesem.

De producten zijn navulbaar en worden verkocht in unieke cadeauverpakkingen. Een cadeautje voor uzelf of een ander! Test de geuren bij een House of Villeroy & Boch bij u in de buurt. Verkoopadressen: www.villeroy-boch.com.

nix

Rolf Benz VOLTA. Altijd weer anders.

Rolf Benz VOLTA is een modern en bijzonder programma, waarvan de kracht in de flexibiliteit zit. De hoekelementen kunnen 90 graden draaien, hierdoor verandert de opstelling in een handomdraai. Naast elkaar of juist tegenover elkaar zitten of van elkaar weggedraaid.

volga1

Perfect geschikt voor interactieve, vrij in de ruimte staande zitoplossingen. Door de  unieke draaifunctie ontstaat een individuele oriëntatie van iedere zitting. VOLTA is één bank met verschillende zitposities.  

volta2
VOLTA is verkrijgbaar in 2 zithoogten, 42 en 45 cm. De voet is verkrijgbaar in zwart gelakt of glanzend chroom. Norbert Beck is verantwoordelijk voor het design van deze bank.  
Rolf Benz VOLTA is in stof verkrijgbaar vanaf € 3.697,--, en in leder vanaf € 4.980,--.

volta3

Meer interieur

nix

CableCup – Slim plafondkapje uit liefde voor design(lampen)

Lancering Zweedse design innovatie op Nederlandse markt

Het effect van een mooie design lamp zit in de details. Daarom introduceert Snoerboer.nl de Zweedse design-innovatie CableCup op de Nederlandse markt. De CableCup is een slim en gemakkelijk te plaatsen plafondkapje dat vloeiend in het plafond lijkt over te lopen en geen storende openingen laat zien. ´Moeiteloos´ is het woord dat op CableCup van toepassing is. Niet alleen qua design en pasvorm, maar ook als het gaat om het monteren, dat heel eenvoudig is.

 

cablecup

De CableCup is vanaf nu in heel Nederland verkrijgbaar bij de betere lifestyle-, woon- en elektronicawinkels en lichtspeciaalzaken. Kijk voor alle (online)verkoopadressen op www.cablecup.nl/verkoopadressen. Adviesprijs € 12,95

Allemansvriend
CableCup is geschikt voor alle soorten plafonds, van hellend tot vlak, en voor alle lampen die met een snoer aan een haak in het plafond hangen. CableCup is gemaakt van een zacht plastic materiaal, het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het dus naadloos aansluit op ieder plafond. Maar ook bij het monteren zorgt het zachte materiaal voor extra gemak.

 

Prijzenkast
De drie recent gewonnen prijzen bevestigen het innovatieve karakter en unieke ontwerp van CableCup.

-Red Dot Design Award - ´Buitengewoon design in combinatie met een ingenieuze producteigenschap.´

-Swedish Design Award 2010

-Artikel van het Jaar DesignTorget – ´Een vernuftig en goed doordacht product, uitgekiend ontwerp’

-Nominatie ‘Slimste Ding’ door de Zweedse distributeur SmartaSaker.se (Zweeds voor ‘Slimme Dingen’).

Snoerboer & CableCup
“Wij zijn zeer verheugd over onze samenwerking met Snoerboer. Met hun combinatie van designexpertise en bedrijfsprestaties enerzijds en hun ervaring en kennis van de Nederlandse markt anderzijds, hebben we goede hoop dat de CableCup in Nederland net zo populair wordt als in Scandinavië”, aldus Jonas Algotsson, CEO van het bedrijf.

Over CableCup
CableCup AB is opgericht in 2009 met als missie om innovatieve designproducten op het gebied van verlichtingsaccessoires te produceren en op de markt te brengen. Het bedrijf is gevestigd in Zweden en heeft distributeurs in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland en sinds 2011 in Nederland.

Studio Pastoe presenteert de nieuwe kast ‘Boxes’

Transparantie en persoonlijkheid zijn de bouwstenen van het ontwerp Boxes. Boxes is een 9 mm dunne open romp, die hangend aan de wand bevestigd wordt. De openheid van het ontwerp maakt het mogelijk je dierbare spullen zoals boeken, foto’s, kunst en souvenirs te presenteren.

pastoe

Door haar vormgeving, maatvoering en kleurmogelijkheden kan Boxes perfect gecombineerd worden met Vision, waardoor prachtige combinaties van open en gesloten elementen kunnen ontstaan. Beide kasten bestaan uit strakke lijnen en vlakken en leverbaar in verschillende maten en alle kleuren uit de Pastoe-collectie. Dit zorgt voor een unieke samenstelling en het creëren van een persoonlijke kast, naar eigen wens en smaak!

Meer interieur

nix

dinsdag 30 augustus 2011

Zeno Products® Goccia.

Als uitbreiding op het bijzondere programma van Cortènstalen buitenhaarden heeft Zeno Products® een nieuwe telg: De Zeno Goccia.

De Goccia is een haard met een vuurmond laag bij de grond om lekker te kunnen genieten van het vuur. Zeker voor patio tuinen een uitstekend model. Er kan natuurlijk ook gekozen worden om met de Zeno Grill® te barbecueën.

zeno

Uiteraard is de Goccia vervaardigd van Cortèn-A staal en heeft de Goccia een aslade. Het onbehandelde Cortèn-A staal heeft een oranje bruin tot aubergine kleur. De oxidatielaag (roest) beschermd het ondergelegen materiaal waardoor het roestproces stopt. Het Cortènstaal roest dus niet door waardoor de haard een lange levensduur heeft.

Kleur: Onbehandeld oranje bruin tot aubergine. De Goccia is ook verkrijgbaar in kachel zwart en aluminiumkleur. De maten (in cm) zijn: 127 (H) x 23/60 (B) x 23/33 (D) De vuurmond begint op 16 cm hoogte en is ovaal/rond 40cm. Voetplaat is 36x60cm

Bijzonderheden: Er is een bio-ethanol, propaan/aardgasbrander beschikbaar als alternatieve brandstof voor hout.

maandag 29 augustus 2011

QueB [kju:p] by FARZ


QueB is KINDERSPEL
Een stalen rail. Drie stalen kubussen. Meer dan dat is QueB niet. Het lijkt kinderspel, en dat is het ook. Want simpel betekent vooral ‘slim gezien’. De rail is op ingenieuze wijze bevestigd
aan de muur, zodat de schroeven niet zichtbaar zijn. En de kubussen hang je eenvoudig vast aan de rail. Zo krijg je op een simpele manier een meubelstuk dat van alle markten thuis is.
Betrouwbaar en degelijk als een boekenkast, eenvoudig en elegant als een cd-rekje.

queb01

QueB is STIJL
QueB heeft geen uitgesproken stijl. En net dat maakt hem heel stijlvol. Want dankzij het strakke ontwerp is hij gemakkelijk in te passen in elk interieur. Als speels element aan een
jonge levendige muur, als stijlvolle sterkhouder in een strak modern kader. Waar je hem ook hangt, QueB is een robuuste eyecatcher in elk interieur.

queb03

QueB is FLEXIBEL
QueB gaat nooit vervelen. Hang hem hoe je wil, varieer eindeloos met de drie kubussen. Zo kan je je eigen QueB aanpassen aan elke interieurwissel, aan elke gelegenheid, zelfs aan je humeur. Braaf evenwijdig wanneer je schoonmoeder op bezoek komt, chaotisch gezellig tijdens een etentje met vrienden. Hoog tijd dat interieur extravert werd. QueB is bovendien een volbloed Leuvens streekproduct. Volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Leuven.

queb02

Een frisse Stella, maar dan eentje die je aan de muur kan hangen. FARZ, dat zijn Anton Boel, Bart Houben en Pieter Neyens. Een jong ontwerperscollectief uit het Leuvense. Als ingenieur, grafisch designer en productontwikkelaar deden ze de
afgelopen jaren elk in hun eigen domein ervaring op. Nu bundelen zij die ervaring in hun eerste gezamenlijk ontwerp: QueB.

queb01

Strak, simpel en stijlvol. Dat zullen ook de trefwoorden zijn bij volgende FARZ-ontwerpen. www.farz.be

Kidsproof O.novo Style

Tanden poetsen wordt een feest met de nieuwe, vrolijke wasbakken van O.novo Style van Villeroy & Boch. De wasbakken zijn verkrijgbaar in drie decors en uitvoerbaar in paarse, blauwe en oranje tinten. Voor ieder kind en elke kamer een passend exemplaar!

villeroy1

Voor ieder wat wils
Met de lijn O.novo Style kunt u alle kanten op. De wasbakken zijn voorzien van vrolijke, frisse decors. Zo is er het bloemrijke decor Playground, het strakke Pretty Silhouette en het lieflijke Cherry Blossom, met het vogeltje in de hoofdrol. De wasbakken kunnen gecombineerd worden met de bijpassende meubelen met randen in blauw, oranje en paars, qua kleur perfect afgestemd op de wastafelvarianten. Via de online O.novo Style Configurator, stelt u in een handomdraai uw eigen, kindvriendelijke wasmeubel samen!

villeroy2

Spetterproof
Naast de kleurrijke vormgeving, is O.novo Style ook door de aantrekkelijke prijs en het onderhoudsvriendelijke materiaal de perfecte lijn voor kinderen. En niet onbelangrijk: de wastafels zijn 100 procent spetterproof! Kijk voor meer informatie en de configurator op http://www.villeroy-boch.com/nl/nl/home/badkamer-en-wellness/noviteiten/onovo-style.html.

Lees meer over wastafels

nix

Woontrend: KLEUR Boretti geeft nieuw statement in de keuken

Opvallende kleuren in design inbouwcollectie Linea 45

CORSO D’AQUA (WATERGANG) - La Dolce Vita, daar houdt Boretti van. Net als de Italianen heeft zij de liefde en passie voor het (familie)leven en waardeert zij het samenzijn onder het genot van goed eten. Hierin is koken het absolute middelpunt. Smaak, daar gaat het allemaal om. De Italiaanse voorliefde voor het bereiden van overheerlijke gerechten in de keuken is de basis van Boretti’s uitgebreide assortiment. Nu bekent Boretti kleur in de keuken. Het Italiaanse topdesign merk is uitgebreid met zeer opvallende kleuren. En maakt hiermee een bijzonder statement. Want naast de bekende fornuizen in kleur, kan het ook met haar design inbouwapparatuur. En dit betekent ongekende mogelijkheden ‘custom made’. Boretti brengt u alle kleuren van de regenboog, in alle RAL varianten.

boretti1

Ferrari rood of Lamborghini geel
Altijd al gedroomd van uw zwarte hoogglans keuken met Ferrari rode of Lamborghini gele inbouwapparatuur? Met de uitgebreide luxe Linea 45 – 45 cm serie – design inbouwapparatuur maakt Boretti dit voor u waar. Hiermee haalt u het beste in uw keuken naar voren. De keuze voor alleen RVS of antraciet is verleden tijd. De kwalitatieve hoogstaande producten zijn in elke persoonlijke voorkeur te verkrijgen. Wat te denken van een Ferrari rode multifunctionele stoomoven of een Lamborghini oranje inbouw wijnklimaatkast? Of liever een uitgebreide knalgele combimagnetron met warmhoudlade,of zelfs een kobalt blauwe luxe steamer met grill-functie? Linea 45 is er nu in elke gewenste kleur, in een collectie die nog nooit zo compleet is geweest.. 

boretti2

 

Lees meer over keukens en ovens

nix

donderdag 18 augustus 2011

LAZY JACK komt met nieuwe collectie

Er is goed nieuws voor iedereen die gek is op het opvallende en stoere maritieme design van Lazy Jack. Het bestaande productassortiment van zitzakken wordt uitgebreid met een lijn Special Editions. Uiteraard ook weer gemaakt van duurzaam, weatherproof zeildoek. Lazy Jack introduceert tijdens Maison & Objet in Parijs drie Lazy Beanbag Special Editions; een koffiebonenprint, een vlaggendesign en een speciale hondenzitzak.

Naast de Special Editions blijven de populaire standaard zitzakken van Lazy Jack in het assortiment. Deze zitzakken zijn verkrijgbaar in 8 Lazy Jack kleuren: Easygoing Grey, Timeless Tanbark, Late Night Navy en Laid Back Black, Easy Orange, Relaxed Red, Peaceful Pink en Lazy Blue. Alle producten zijn te zien op www.lazyjack.eu < en verkrijgbaar via de site of via dealers.


MY LAZY JACK en LAZY STYLING
Dit seizoen zal er met name ook aandacht gegeven worden aan het personaliseren van zitzakken met bedrijfslogo’s en namen. Lazy Jack onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders op de markt. Al vanaf één zitzak is het mogelijk om je geheel eigen ontwerp te maken: My LazyJack. Naast zitzakken kunnen ook kussens en banners op maat gemaakt worden en adviseert Lazy Jack in de styling van uw evenement of interieur.

KWALITATIEF HOOGWAARDIG
Door het gebruik van zeildoek zijn de Lazy Jack producten heel stevig en praktisch. Het materiaal is duurzaam en weatherproof, kan een flinke stoot hebben en is eenvoudig te reinigen. In eerste instantie is het zeildoek stug, maar het wordt snel zachter naarmate je het meer gebruikt.


maandag 1 augustus 2011

Blomus® ERA, zoals het klokje thuis (niet) tikt...

Blomus® duikt geluidloos in klokdesign en introduceert ERA, een elegante minimalistische vorm als de eerste klokkencollectie. De klok is verkrijgbaar in drie maten en met keuze uit een zwarte of witte wijzerplaat. In de studeerkamer, de badkamer of in de keuken, geeft het pure design direct een goede en duidelijke weergave van de tijd. De rode secondewijzer vormt een kleurrijk accent. ERA is een stille klok met een sleepuurwerk, dit voorkomt hinderlijk getik.

BLOMUSERA

Bestel de klok hier

nix