zondag 22 januari 2012

2012 begint vrolijk met Return to Sender

Vanaf maandag 23 januari 2012 ligt de nieuwste collectie van Return to Sender in de HEMA filialen. Samen met Return to Sender heeft HEMA weer een kleurrijke en verrassende collectie voor het voorjaar samengesteld met een aantal succesvolle artikelen van voorgaande collecties in een nieuw jasje, aangevuld met een aantal nieuwe artikelen.

returntosender

In de hele collectie zijn verschillende, opvallende kleuren gebruikt waardoor de collectie een vrolijke uitstraling heeft.

De producten zijn voornamelijk door, inmiddels voor HEMA en Return to Sender bekende producenten met zorg gemaakt. Zo hebben de vrouwen uit Brazilië de opdracht gekregen om de dromenvangers voor aankleding van de kinderkamer te ontwikkelen. Ook hebben ze weer kunnen werken aan de succesvolle harten tassenhanger in nieuwe stofjes en kleuren.

In India hebben diverse families de nieuwe metalen haken, in de vorm van een hart, vlinder of vogeltje, handbeschilderd. In Thailand, waar de omstandigheden zijn verslechterd door de watersnoodramp van het najaar 2011, is de keramiekleverancier geholpen doordat hij wederom keramiek heeft kunnen produceren. Nieuw is het keramiek bakje en de mok.

Naast decoratieve producten is er een prachtig gele voorjaarssjaal van Alpaca wol uit Peru. Speciaal voor Return to Sender heeft een producent uit India een zilverkleurige en koperkleurige bedelketting ontwikkeld. De ketting heeft een ring met het Return to Sender logo. Aan de ring kunnen de bedels geklikt worden. Er zijn drie bedelsets per ketting.