maandag 30 januari 2012

De stijlvolle woonoplossing voor u en uw viervoeter

Binq Design heeft als jonge Nederlandse onderneming de bloq succesvol geïntroduceerd tijdens de laatste editie van de Woonbeurs (2011) in Amsterdam. Binq Design bedenkt creatieve woonoplossingen voor huisdieren waarbij de focus ligt op de eigenaar. De bloq is een kwalitatief hoogwaardig meubel dat moeiteloos integreert in elk interieur door het kubusdesign. De bloq is voorzien van een lade met een remsysteem. Een heerlijke plek voor elk huisdier en een mooi meubel voor elk baasje.

HondinbloqGROOT

Eigenaar en bedenker Rutger de Waard constateert dat de aandacht voor de bloq toeneemt, vooral ook buiten Nederland. Vele internetblogs en magazines publiceren over de bloq van Binq Design. Onder andere in de Verenigde Staten, Engeland, Mexico en Rusland.

Daarnaast breidt het dealernetwerk van Binq Design zich uit: van luxe dierenboutique Vovnjau in Amsterdam Zuid tot de webshop vol topdesign van Minimalhome uit Londen. Binnenkort is de bloq ook verkrijgbaar in een dierenboutique in het centrum van Antwerpen. Bovendien heeft het meest bezochte lifestyleblog van Nederland, Stylecowboys.nl, recent een eigen webshop geopend. De bloq behoort tot de selectie opvallende en unieke producten die Stylecowboys aanbiedt.

Stijlvolle kleuren
De bloq is ontworpen in drie stijlvolle hoogglans kleuren (wit, middengrijs en zwart) waar speciaal voor Binq Design ontwikkelde kussens in passen. De kussens zijn verkrijgbaar in 13 trendy kleuren, zijn makkelijk wasbaar en zijn water- en vlekafstotend. De bloq is te bekijken en te bestellen op binqdesign.nl.