woensdag 15 februari 2012

Brandslang poefen

Brandslangen moeten voldoen aan strenge eisen
Vurig ontwerp met een geschiedenis Gezusters Lotte Dekker en Gieke van Lon vormen samen het unique ontwerpersduo Humade. Humade ontwerpt producten met een individueel karakter. Het motto van deze dames is: "Innovatie en gebruik van dissident materialen en technieken". Dat blijkt uit hun nieuwste ontwerp, de Hu-made firepoef collectie!

brandslang_bankje_Teide-rood

Tijdens een rondleiding door de brandweerkazerne kwamen de dames op het idee de prachtig gekleurde, afgekeurde brandweerslangen te transformeren naar een poef.
Brandslangen moeten door veiligheids redenen voldoen aan strenge eisen. Daarom is de Humade collectie 100% duurzaam. Duurzaam door zijn kunststof weefsel aan de buitenkant en een rubberen laag aan de binnenkant. De poefjes zijn dus van een zeer hoge kwaliteit!

Brandslang_poef_Faas70_geelVoor de Hu-made Fire collectie worden twee brandslangmaten gebruikt: bandbreedte van 6,5 cm en 10 cm. Beide slangmaten zijn verkrijgbaar in de vijf originele stoere brandweerslang kleuren: grijs, blauw, groen, geel en brandweerrood.

http://www.tafel-design.nl/