maandag 6 februari 2012

Leolux slaat spijker op de kop op meubelbeurs Keulen

Op de toonaangevende meubelbeurs (IMM) in Keulen is de stand van Leolux altijd een “must” voor consument en professional. Dat bleek ook dit jaar weer uit het aantal bezoekers dat de stand wist te vinden. Zij maakten kennis met de nieuwe collectie in een eenvoudige als magische Leolux stand die inspireerde door een andere kijk op de wereld te geven. Een spiegelbeeldig interieur met reusachtige abstracte elementen en vervreemdende beelden. Vanuit elke optiek in de stand werd de bezoeker steeds weer verrast door nieuwe elementen, kleine verrassingen, net als in de echte wereld.

imm_011

Trend van de markt
Na jaren waarbij Leolux zich nadrukkelijk profileerde als maker van kleurrijke fauteuils, legt Leolux voor 2012 de focus op haar kernactiviteit: banken met topcomfort en goede prijs/prestatieverhouding. De fabrikant speelt hiermee in op de trend van de markt. Daarmee slaat Leolux precies de spijker op de kop, zo bleek uit de positieve reacties van de professionals.

Nieuwe collectie
Het aanbouwprogramma Horatio met draaiende rugsteunen (Cuno Frommherz) wordt prominent gepresenteerd, net als de edele bank Mayon (Christian Werner) die past binnen de compacte meubellijn van Leolux. Andere opvallende nieuwkomers zijn de fauteuil Fiji, de ruime eetkamertafel Strabo en de salontafels Cimber.