zaterdag 31 maart 2012

Calf & Half

Calf & Half: De Calf & Half Melkkan zorgt ervoor dat melk inschenken een totaal nieuwe ervaring wordt. Jouw melk komt zo rechtstreeks uit de uiers!calfenhalfVraag jij jezelf ook wel eens af wie er nou als eerste onder een koe is gekropen en in de uier heeft geknepen om tot de ontdekking te komen dat er melk uit komt?

Melk is een onderdeel van het alledaagse leven en dit witte goedje schenken doen we dagelijks. Rechtstreeks uit het pak is toch een beetje saai. Zeker als je bezoek hebt wil je altijd iets extra's toevoegen aan het serveren van eten en/of drinken. Daarom heb je deze Calf & Half melkkan nodig.

Op het eerste gezicht lijkt dit amusante schepsel op een doodgewoon glazen kan, maar als je dichterbij kijkt zie je dat er aan de binnenkant een interne kamer zit in de vorm van een uier. Dit is een fantastisch gezicht! De melkkanis handgemaakt en zit een mooie verpakking. De Calf & Half kan 150 ml melk of koffiemelk vervoeren en is ideaal voor bij de koffie na het eten of de thee in de middag.

Bestel hem hier