dinsdag 17 april 2012

Barbecueën in geuren en kleuren

De Belgische barbecueproducent barbecook introduceert in 2012 drie kleurrijke QuickStart-barbecues: Sunset (oranje), Kiwi (frisgroen) en Champagne (beige). Deze nieuwe houtskoolbarbecues (geschikt voor maximaal tien personen) zijn niet alleen een kleurrijke verschijning, ze zijn ook snel op te starten. In een kwartiertje is de barbecue klaar om te grillen. Dit jaar wordt het dus barbecueën in geuren en kleuren!

barbecook

Snel en veilig
De QuickStart-barbecue steek je in drie eenvoudige stappen aan. Je hebt hiervoor uitsluitend een oude krant en houtskool nodig. Het krantenpapier (drie vellen) vouw je in de vorm van een fakkel of trechter en stop je met de punt naar beneden in de ‘aanmaakbuis’. Vervolgens vul je de kuip met houtskool. Met een (lange) lucifer steek je het krantenpapier (onder in de aanmaakbuis) aan. Na een kwartiertje is de QuickStart klaar voor gebruik. Wanneer je de ‘voet’ van de barbecue vult met water staat deze extra stabiel en worden houtskool en as direct gedoofd mocht de barbecue onverhoopt omvallen. Consumententesten uit België en Frankrijk hebben aangetoond dat de QuickStart-barbecues winnaars zijn op gebied van gebruiksgemak, veiligheid en stabiliteit.

Noviteit
Barbecook heeft diverse QuickStart-modellen voor vier tot twaalf personen, verkrijgbaar in een roestvrijstalen of geëmailleerde, rood-zwarte uitvoering. In 2012 breidt barbecook haar collectie uit met drie opvallende kleuren: Sunset (oranje), Kiwi (frisgroen) en Champagne (beige). Deze nieuwe modellen zijn geschikt voor een barbecuefeestje met maximaal tien personen.

00-blog-brochures

pietboon