donderdag 19 april 2012

Brabantia lanceert designwedstrijd voor de 2013 limited edition retro bin

Brabantia staat wereldwijd bekend om zijn stijlvolle keuken- en huishoudartikelen. De toonaangevende fabrikant schrijft nu een designwedstrijd uit om een ambitieuze designer te vinden om een nieuw design te bedenken voor zijn gamma van 2013 Retro Bins.

retrobin
Het startschot voor de Design Your Bin-wedstrijd werd op 9 april gegeven. Alle opkomende creatievelingen over de hele wereld mogen deelnemen – leeftijd, ervaring en locatie vormen geen barrière.

Anne Slaats, Communication Manager bij Brabantia: “Door consumenten de kans te geven om ideeën voor een toekomstig product uit te werken, kunnen we nauwer met hen samenwerken en zo een relevant, inspirerend en uniek nieuw design ontwerpen.”

Iedere creatieve geest kan een design inzenden – dat kan een favoriete foto, een kunstwerk, urban graffiti street art of een gedetailleerde illustratie of textiel zijn. Het winnende design zal in 2013 in productie gaan.
Er zijn zes categorieën: Moderne kunst, Street art, Fotografie, Illustratie, Textiel, Handwerk en Collage. Ieder medium wordt aanvaard zolang het geüpload en digitaal gereproduceerd kan worden. Designs moeten tegen 10 juni 2012 in JPG-formaat geüpload worden via www.designyourbin.com

pietboon