donderdag 19 april 2012

Een glimlach bij elk kopje met SENSEO® Keith Haring limited edition

Op zoek naar een vrolijke en artistieke gadget voor jouw keuken? Philips introduceert de limited edition SENSEO® by Keith Haring. Deze trendy Keith Haring-designs brengen meer fun in je koffiemoment en een frisse, opgewekte sfeer in je keuken.

keith

Beeldend kunstenaar Keith Haring (1958-1990) was één van de meest creatieve geesten van de New Yorkse popartbeweging in de jaren ’80. Hij gebruikte eenvoudige figuren en felle kleuren om een universele boodschap van vitaliteit, verbeelding en samenhorigheid uit te dragen. Zijn werk is nog steeds ontzettend populair en het blijft de hedendaagse kunst en cultuur beïnvloeden. 

keith2

Deze limited edition bestaat uit twee uitvoeringen: de hippe wit-rode SENSEO® Quadrante by Keith Haring en de stijlvolle zwarte SENSEO® Viva Café by Keith Haring. De toestellen staan voor het ultieme gebruiksgemak waar SENSEO® bekend om staat,  maar dan in een trendy jasje. Met één enkele druk op de knop vul je één of twee kopjes koffie in minder dan een minuut. Hippe en vrolijke kopjes overigens, want bij aankoop van een SENSEO® limited edition by Keith Haring krijg je twee bijpassende kopjes cadeau.

pietboon

Naast gebruiksgemak staat SENSEO® natuurlijk ook voor variatie. Het uitgebreide assortiment van Douwe Egberts SENSEO® bevat wel 17 heerlijke en verrassende variëteiten. Je vindt er dus altijd jouw smaak, voor elke koffiegelegenheid, op elk moment van de dag.

De SENSEO® Quadrante by Keith Haring en de SENSEO® Viva Café by Keith Haring zijn vanaf heden in Nederland verkrijgbaar bij Blokker