woensdag 25 april 2012

Nieuw op de Meubelbeurs Milaan 2012: Rolf Benz PRONTO. Een systeem in beweging.


Een primeur op de Meubelbeurs Milaan 2012: het systeemprogramma Rolf Benz PRONTO. In dit elegante klassieke bankenprogramma worden verscheidenheid, comfort en schoonheid meesterlijk verenigd. Design: Cuno Frommherz.
Dit bankenprogramma biedt ontelbare keuzemogelijkheden, gecombineerd met ontspannende functionaliteit, zitcomfort en hoogwaardig design: nooit eerder werden deze drie elementen zo succesvol en op dit niveau bijeengebracht in zitmeubilair.

rb-01
Geïnspireerd door het tijdloze gedicht „Maannacht“ van de dichter Eichendorff, heeft ontwerper Cuno Frommherz een uniek en veelzijdig bekledingssysteem gecreëerd, geschikt voor de relaxformule en voor de zakelijke omgeving.
Dit vierde systeemprogramma van Rolf Benz kan men, net als bij een klassiek gedicht, op vele manieren interpreteren: in de ruime zitoppervlakken in verhouding tot de bijbehorende meubelstukken herkent men de hand van deze ontwerper.

rolfbenz02
De verschillende modellen, armleuningen en onderstel uitvoeringen van de Rolf Benz PRONTO zijn, in combinatie met de gevarieerde stof- en leercollectie van Rolf Benz, op talloze wijzen te combineren in afwisselende stijlen. Voor een ergonomische perfectie zijn twee soorten bekleding en twee zithoogten leverbaar.

rolfbenz03

Meer meubelen