woensdag 2 mei 2012

De gietvloer, een ideaal renovatieproduct

Bij de renovatie van een woning komen de wanden en vloeren al gauw aan de orde. Nieuw stucwerk, behang of schilderwerk in combinatie met een nieuwe vloer leidt tot een volledige transformatie van het interieur.

drt-gietvloeren-01

De renovatie van een vloer gaat vaak gepaard met heftig sloopwerk.
Wanneer er wordt gekozen voor een DRT gietvloer hoeft er over het algemeen niet gesloopt te worden doordat de laagdikte van een gietvloer gering (3-6 mm) is. Door deze dikte is er bijna geen hoogteverlies, dit betekent dat deuren of keukenplinten niet ingekort hoeven te worden. Als er vloerverwarming in de bestaande vloer aanwezig is, kan deze gewoon blijven functioneren.

drt-gietvloeren-

Een gietvloer van DRT kan zelfs over een bestaande tegelvloer worden gelegd. Een gietvloer kan met allerlei stijlen worden gecombineerd, van modern tot landelijk of zelfs klassiek. Door een strakke vloer te combineren met warme elementen, bijvoorbeeld een hoogpolig kleed, (oude) houten meubels of met rijk gekleurde kussens en een royale loungebank, ontstaat een ongedwongen woonstijl die past in het woonbeeld van nu.

DRT heeft eigen stylisten en architecten in dienst die interieur- en kleuradvies geven. DRT geeft 3 jaar garantie op gelegde vloeren, uitlopend tot 10 jaar garantie op UV stabiliteit!

Meer gietvloeren