dinsdag 22 mei 2012

Design tandenborstels met een Scandinavisch Japans tintje

YUMAKI is het resultaat van een samenwerking tussen een Scandinavisch design bureau en een Japanse mondhygiëne fabrikant. Het merk maakt design mondverzorgingsproducten van hoogwaardige kwaliteit.

yumaki

Yumaki brengt ieder seizoen een nieuwe collectie bijzondere design tandenborstels op de markt. De sterke combinatie van Scandinavisch design en de beste Japanse materialen en- expertise maak Yumaki uniek op het gebied van mondverzorging. yumaki2De producten van Yumaki zijn niet alleen mooi om mee te pronken in de hedendaagse design badkamers, maar ook nog eens zeer functioneel voor een schoon en gezond gebit. Alle producten van Yumaki worden 'tailor made' vervaardigd door een Japanse mondhygiëne fabrikant met meer dan 100 jaar ervaring. Het flexibele handvat is gemaakt van gerecycled plastic en heeft daarnaast een ergonomische functie voor extra grip tijdens het poetsen.yumaki3Het merk draagt met zijn producten niet alleen bij aan een mooiere wereld op het gebied van esthetiek en design maar ook aan een beter milieu. De handvatten van de Yumaki tandenborstels zijn voor 90 procent gemaakt van recycled materiaal. Yumaki heeft daarnaast een recycle programma gestart om het recyclen van de Yumaki producten te stimuleren. Voor iedere drie gebruikte Yumaki producten die worden geretourneerd naar de Yumaki fabriek krijgt men een nieuw Yumaki product gratis toegestuurd. yumaki4De standaard – The Originals- collectie van Yumaki bestaat uit achttien modellen die variëren in bijzondere kleurcombinaties. Naast -The Originals- , brengt Yumaki geregeld een 'limited edition' op de markt, die wereldwijd gelimiteerd verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Yumaki dealers.

The Originals collectie van Yumaki heeft een verkoopadviesprijs van €9,95 en is wereldwijd o.a. verkrijgbaar bij design concept stores, high end warenhuizen, design hotels en lifestyle boetieks.