donderdag 31 mei 2012

Label: noviteiten in natuurlijk leer

Label en natuurlijk leer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het toepassen van zorgvuldig geselecteerde en exclusief ontwikkelde leerkwaliteiten geven de meubels van Label hun typische karakter: stoer & stevig, eerlijk & echt.

label-cheo-santiago

CHEO: tijdloos én trendy
Gerard van den Berg ontwierp de Cheo fauteuil al in 1994, maar het ontwerp heeft qua actualiteit nog niets van zijn glans verloren. Integendeel: Cheo is typisch zo‘n tijdloos ontwerp dat door de jaren heen alleen maar méér gaat leven. Zeker uitgevoerd in leer, dat elke dag mooier wordt. Gerard van den Berg.

SANTIAGO: uitnodigende bank
Een echte Label-bank: uitnodigend en comfortabel. Met heel bijzondere, mooie poten van RVS. Gestoffeerd in prachtig Taurus-leer of een stoere, doorleefde stof.

label2

LIVIA: lekker lazy
De ronde, vrouwelijke vormen zitten net zo lekker als ze ogen. Een heerlijk stoeltje voor elk ‘lazy’ moment. De polymeer veren in de rug zorgen voor een merkbaar beter comfort. Het stalen onderstel met kruisverband maakt het stoeltje lekker luchtig. Echt een model dat in stevig leer optimaal tot haar recht komt. Zowel in een basic naturel, als meer opvallende kleur. Leer leeft!

GABON: allemansvriend
De bewust ietwat nonchalante vormgeving van deze eetkamerstoel verraadt onmiddellijk het handschrift van Gerard van den Berg. Gabon is een allemansvriend die aan elke tafel past en zich in elke woonstijl thuis voelt. Door de zachte rug is de Gabon, net als z’n broertje Mali, ontworpen om lekker lang in te zitten en na te tafelen. In eerlijk leer of een stoere stof. Met RVS poten.

gratis woonbrochures