maandag 6 augustus 2012

Design kapstokken

Hippe design kapstokken zijn een nieuwe trend op het gebied van woonaccessoires. Terwijl er vroeger weinig aandacht aan de kapstok werd geschonken gebruiken mensen het meubelstuk nu om uiting te geven aan hun creativiteit. Een kapstok is het eerste dat je ziet wanneer je een woning betreed. Wil je de gasten direct bij binnenkomst een sfeerimpressie geven van de woning kan je de kapstok goed gebruiken om een statement te maken. Dit is terug te zien in alle gave design kapstokken die de laatste jaren op de markt zijn verschenen. We hebben een aantal kapstokken geselecteerd die de moeite waarde zijn om even te checken.

Tree inspired

qualy-kapstokhaken-vogel-sethk-living-houten-kapstokhaakVaak is de kapstok een oerwoud van tassen, tassen en sjaals en zie je door de bomen het bos niet meer. Deze speciale kapstokken helpen je om alles goed te ordenen. Deze door de bomen geïnspireerde ontwerpen zijn gemaakt met een knipoog en staan mooi in een modern interieur. Hiermee haal je de natuur een beetje in huis.

Strak design

van-esch-chase (1)

van-esch-staande-kapstok-corner-guy

In een moderne inrichting past een mooie, strakke design kapstok. Hier zie je een paar voorbeelden van kapstokken die door hun simplisme en eenvoud helemaal terug gaan naar de basis. Echte eyecatchers bij binnenkomst. Het uitgekiende ontwerp maken de metalen kapstokken stabiel en geschikt voor zwaar gebruik. De prachtige kapstokken doen denken aan kunstobjecten en zijn zelfs zonder jas erg mooi zijn.

Kinderkapstokken

kapstok-handen

pt-kapstok-concertina

Voor de kleintjes zijn er natuurlijk vrolijke speelse kapstokken. Deze speels vormgegeven kapstokken zijn decoratief en multifunctioneel. Kinderen kunnen het gebruiken voor hun jas maar kunnen ook hun sleutels of knuffels er aan ophangen. Hang deze kapstokken iets lager zodat de kinderen weten dat deze speciaal voor hun zijn.

gratis woonbrochures