dinsdag 14 augustus 2012

Grootste IKEA catalogus ooit valt in Rotterdam

Midden op het Schouwburgplein valt 23 augustus een reusachtige IKEA catalogus. Voorbijgangers krijgen de kans om letterlijk in de nieuwe IKEA catalogus te duiken. Zo kunnen zij als eerste kennis maken met al het nieuws dat IKEA dit jaar te bieden heeft. De nieuwe IKEA catalogus valt eind augustus bij 5,3 miljoen Nederlandse huishoudens op de deurmat. Rotterdammers krijgen op donderdag 23 augustus echter een speciaal voorproefje. Van inspiratiesessies met stylistes van IKEA, tot de mogelijkheid om te schitteren als covermodel op je eigen catalogus. In augustus en september reist de catalogus door heel Nederland.

 ikea

Rotterdammers zijn uitgenodigd om op 23 augustus in de wereld van de catalogus te stappen. Zo komen bezoekers alles te weten over de nieuwe IKEA catalogus app voor smartphones en tablets waarmee je de catalogus tot leven kunt brengen. Ook kunnen bezoekers – net als in de catalogus zelf – alles ontdekken over stoffen en textiel en hoe je hiermee je woning eenvoudig en betaalbaar een nieuwe uitstraling kan geven.

De grootste catalogus ooit staat op 23 augustus van 11.00 tot 17.00 uur op het Schouwburgplein in Rotterdam. Daarna reist de catalogus door naar Eindhoven (28 augustus), Groningen (30 augustus) en Amersfoort (4 september).

gratis woonbrochures