vrijdag 31 augustus 2012

Nieuw van Quooker, de Fusion: warm, koud en kokend water uit één kraan

Vanaf nu volstaat één kraan op het aanrecht: een mengkraan waar zowel warm en koud, als kokend water uit komt. Met deze nieuwe kraan is Quooker erin geslaagd dezelfde eigenschappen als van haar losse kranen te bieden, maar nu geïntegreerd in de meest complete mengkraan: energiezuinig, veilig, waterbesparend, tijdbesparend, en nu ook ruimtebesparend. En dat in een spectaculair, slank ontwerp.

quooker-fusion

Innovatief ontwerp
De Fusion is door Quooker in eigen huis ontwikkeld, in samenwerking met designer Jiri Evenhuis. Het bevat een aantal technologische innovaties. Zo is voor maximale veiligheid de bedieningsknop voor het kokende water voorzien van een dubbel-druk-draai-mechanisme.
Bovendien licht er een rode ring op bij het aanraken van deze knop.
En dankzij een geoctrooieerde vinding wisselt de Fusion direct van koud naar kokend water en andersom.

‘Met deze kraan hebben we een forse en langdurige ontwikkeling meegemaakt,in testen van mogelijkheden en op het gebied van ergonomie. We zijn doorgegaan tot deze schijnbaar eenvoudige, complexe kraan net zo goed en net zo veilig is als onze losse alternatieven,’ aldus Niels Peteri, directeur/ ontwerper.

Twee modellen
De Quooker Fusion is verkrijgbaar in twee modellen. De Nordic Round, met een ronde kraanuitloop, en de Nordic Square, met een rechte kraanuitloop. Beide varianten zijn verkrijgbaar met een chroom of steel finish.

gratis woonbrochures