vrijdag 31 augustus 2012

Slimme keukenoplossingen op Woonbeurs Amsterdam

IKEA presenteert slimme keukenoplossingen tijdens de Woonbeurs Amsterdam 2012. Van 25 tot 30 september aanstaande kunnen bezoekers zich laten inspireren door de laatste producten en trends op het gebied van wonen. IKEA vertelt het verhaal achter de keuken. Laat je verrassen door verschillende keukenstijlen en -inrichtingen voor diverse woonsituaties.

ikea3

Op 25 september wordt in de RAI de Woonbeurs Amsterdam geopend. De IKEA stand staat volledig in het teken van keukens. Van groot tot klein, van modern tot klassiek, je kunt eindeloos variëren. Omdat elk huis anders is en ieder gezin andere wensen heeft, presenteert IKEA zes uiteenlopende keukens. Houd je van een landelijke stijl of ga je voor modern? Ervaar het verschil en laat je inspireren door nieuwe producten. Ook aan kleine woonruimtes is gedacht, met slimme oplossingen voor extra kleine keukens.

ikea2ikea1
De Amsterdam Woonbeurs viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Bezoekers profiteren van allerlei feestelijke kortingen. De woonbeurs is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur en donderdag en vrijdag tot 22.00 uur. De IKEA stand bevindt zich op standnummer 8.001.

gratis woonbrochures