zondag 30 september 2012

Native Union PoP Phone

Je smart Phone opnemen met de ouderwetse hoorn?! David Turpin van Native Union heeft er niet voor niets een award mee gewonnen. Deze briljante gadget sluit je aan op je mobiel en je praat door de klassieke hoorn. Retro style met soft touch textuur.

smartfoon

 

Deze hoorn is overal op aan te sluiten; je tablet, laptop of mobiele telefoon, hij is geschikt voor de iPad, iPhone en Android. Ideaal om lekkere te skypen met een vriendin aan de andere kant van de wereld of te bellen op straat terwijl je smart phone veilig in je broekzak zit. Hoge kwaliteit speaker en microfoon, voor een helder geluid zonder krakende lijn. Voor sommige apparaten heb je een tussenstukje nodig om de POP telefoon aan te sluiten, in de handleiding vind je hier een lijst voor. Om de telefoon op te nemen gebruik je de grote knop op het POP toestel. Werkt deze niet, dan kan je de standaard knop op je mobiele telefoon gebruiken.

woensdag 19 september 2012

Tijdschriften krukje

Hoe handig en leuk voor tijdschriftenliefhebbers is dit grappige krukje. Op de houten onderzijde stapel je jouw mooiste tijdschriften op en met 2 leren riemen en een kussentje tover je de stapel tijdschriften in een handomdraai om in een handig krukje.

tijdschriftenkrukje

Een echte eyecatcher!

gratis woonbrochures

zondag 16 september 2012

Graypants BELL hanglamp

Eerlijk, stijlvol en uniek. Dat zijn de kernwoorden om de BELL hanglamp van Graypants te omschrijven. Dit, wederom, unieke ontwerp is vervaardigt uit gerecycled karton. De gelazerde kartonnen ringen zijn beschermd met een brandwerende coating.

graypants-bell-hanglamp

De BELL hanglamp is volledig handgemaakt, waardoor iedere lamp uniek is. Het karton geeft deze lamp een zeer warme en sfeervolle verlichting mee. Ideaal voor in de woonkamer of bijvoorbeeld de slaapkamer. Met ruim twee meter snoer, kan de hoogte worden aangepast aan iedere ruimte. Combineer de BELL met andere hanglampen uit de Scraplight collectie van Graypants, of laat hem op zichzelf een centrale plek innemen in het huis!

Bestel hem bij Fonq

dinsdag 11 september 2012

Piet Boon verkrijgbaar bij Wehkamp

Na collecties van Piet Hein Eek en Monique Collignon kunnen designliefhebbers nu ook voor de woonaccessoires van Piet Boon terecht op wehkamp.nl. Hiermee zet het grootste online warenhuis van Nederland een nieuwe stap in zijn strategie om Nederlands design toegankelijk te maken voor een breed publiek.

piet-boon-formani-wehkampPiet Boon badkameraccessoires by Formani

piet-boon-boekenPiet Boon boeken

piet-boon-raamdecoratiePiet Boon raamdecoratie by DTCH

piet-boon-verlichtingPiet Boon verlichting by Maretti

gratis woonbrochures

maandag 10 september 2012

HK Living Hanglamp Workshop L

De workshop hanglamp van HK Living heeft een opvallend design en krijgt dan ook niet voor niets veel aandacht vanuit de media. De lamp is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Van hoogglans tot mat. Mooi boven de eetkamertafel.

HKlivinggratis woonbrochures

Piet Hein Eek Sloophout behang

Geef het interieur een compleet nieuwe uitstraling met het Sloophout Behang van Piet Hein Eek. Met de verschillende sloophout en steigerhout patronen krijgt het interieur een eigentijdse uitstraling. Kleurecht en gemakkelijk af te nemen!

piet-hein-eek-sloophout-behang-4piet-hein-eek-sloophout-behang-3piet-hein-eek-sloophout-behang-2piet-hein-eek-sloophout-behang

Piet Hein Eek staat bekend als een fantastische designer met keer op keer verrassende, originele ontwerpen. Met deze fraaie behangserie speelt Piet Hein Eek helemaal in op de hout trend. Steigerhout en sloophout wordt steeds vaker gebruikt in het ontwerp van meubels en accessoires. Met het bijzondere sloophout behang kan het hele interieur omgetoverd worden. De beklede muur zorgt voor diepgang en sfeer.

Facebook-KreaDoe

vrijdag 7 september 2012

Sealskin Douchegordijn Barcode PVC

Leuk, modern douchegordijn met grappige streepjescode-print. Het gordijn blijft langer mooi door het na het douchen af te nemen met een vochtige doek en allesreiniger. sealskin-barcode-douchegordijn

Na gebruik het gordijn goed uithangen en laten drogen

gratis woonbrochures

Aan tafel met Piet Paris

Mode illustrator Piet Paris legt al meer dan twintig jaar fashion design vast in de mooiste grafische illustraties. Niet gek dus dat mode het uitgangspunt was voor Piet Paris en zijn ‘Girl Talk’ servies.

PietParis1

Samen met Jansen + Co brengt hij een porseleinen collectie, bestaande uit kopjes, borden, handdoeken en mokken thuis in de keuken, waarbij de kleuren rood, wit en zwart de hoofdrol spelen.

PietParis2

Met Piet Paris begin je de dag met een fashionable ontbijt!

Bron: Perscentrum Wonen

Facebook-KreaDoe

&Tradition Hanglamp Bulb SR1

Deze glazen hanglamp is ontworpen door Sofie Refer. De hanglamp heeft een helder en doorzichtig ontwerp. Hierdoor is hij zeer tijdloos en bijna overal te gebruiken. Een mooi design uit de collectie verlichting van &Tradition.

&tradition-hanglamp-bulb-sr1Met het ontwerp heeft Sofie Refer het simplistische van glas gecombineerd met een porseleinen fitting. De lamp zorgt, wanneer hij niet aan staat, voor een mooie toevoeging in huis. Het heldere glas in deze hanglamp zorgt voor een schitterend licht. De hanglamp Bulb is voorzien van een contrasterend koord met plafondplaat.

Bestel hem op de website van Fonq.nl

Facebook-KreaDoe

dinsdag 4 september 2012

XXL Nazomeren

Wat is er fijner dan lekker buiten eten met vrienden en familie? Veel tuintafels blijken dan te klein. De XXL tuintafel van One to Sit biedt dan een oplossing want deze kan worden uitgevoerd in een maximale lengte van 4 meter.

One-to-sit
De materiaalbasis van deze tafel bestaat uit composiet een hoogwaardig kwaliteitsmateriaal. Iedere tafel wordt in Nederland met echt vakmanschap gemaakt. Men kan kiezen uit iedere RAL kleur of in de Naturals varianten waarbij de tafel een brons, koper of verroest uiterlijk krijgt.

One-to-sit2

Deze tafel is zowel binnen als buiten te gebruiken, heeft een hoogte van 76 cm en is verkrijgbaar in de volgende maten: 210 cm x 90 cm, 230 cm x 110 cm, 300 cm x 110, 400 cm x 110 cm.

De dining tafel is verkrijgbaar vanaf € 2974,-

gratis woonbrochures

zondag 2 september 2012

Mini sauna Inipi B van Duravit. Lekker compact zweten.

Duravit presenteert een nieuwe éénpersoonsauna Inipi B Super Compact. De compacte sauna wordt bediend met een bijzondere afstandsbediening die de vorm heeft van een steen. Het bedieningspaneel is geïntegreerd in de zijkant in het front van de sauna.

duravit

Daar zijn temperatuur, timer voor de oven of een digitale zandloper individueel instelbaar. Opvallend is de eco-knop die zorgdraagt voor een milieuvriendelijk gebruik. De totale techniek is optisch verborgen. Het houtenframe van de Inipi B wordt naar keuze uitgevoerd in wit hoogglans of donker Amerikaans notenhout. De voorzijde van de sauna is uitgevoerd in glas en de sauna is voorzien van LED verlichting. De binnenkant is afgewerkt met licht populierenhout.

gratis woonbrochures

Propaganda Mr. P One Man Shy Lamp

Propaganda heeft met deze Mr. P lamp een hilarische draai gegeven aan een sfeerlamp! Nooit alleen met Mr P in huis! Mr P geeft je wat sfeer tijdens donkere dagen. Durf jij het knopje in te drukken?

propaganda

De dubieuze schakelaar zal zeker wat stof doen opwaaien. Één ding is zeker, deze lamp zal niet onopgemerkt blijven!

Je kunt deze One Man Shy Mr. P lamp met of zonder lampenkap neerzetten, maar de verlegen Mr. P staat het liefst met lampenkap op tafel!

gratis woonbrochures

zaterdag 1 september 2012

Next DNA Tafellamp

Deze DNA Tafellamp van Next is geeft sfeervolle verlichting en is voorzien van een dimmer. De lamp is geïnspireerd op een DNA molecuul. Het sierlijke voetstuk en chromen uiterlijk geven de tafellamp een stijlvolle uitstraling. Een waar designobject!

next-dna-tafellamp

De DNA lampen zijn ontworpen door Hopf en Wortmann. Zoals een organisch groeiende structuur, hebben Hopf en Wortmann de complexe vorm vanuit een verrassend simplistisch element weten te ontwikkelen. De chromen modules kunnen aan elkaar bevestigd worden. Zo kan het lichtobject variëren van een enkel formaat tot een indrukwekkende kroonluchter.

Bestel hem bij ApartDesign

gratis woonbrochures

Suck UK Origami Sticky Note

Deze Sticky Notes zijn niet alleen een handig geheugensteuntje, maar ook een leuk tijdverdrijf. Vouw de gekste figuren met deze Origami Sticky Notes van Suck UK, maar pas op, laat je niet teveel afleiden van je werk!

origami

Bootjes, varkentjes, zwanen, waterlelie's, piano's, je kunt het allemaal vouwen met de Origami Sticky Note. Elk geel notitieblaadje is voorzien van een vouw stappenplan. Zo kun je de leukste Origami figuurtjes vouwen. Ontdek zelf de mogelijkheden.

gratis woonbrochures

Carve your own card

Ultieme romantiek zijn twee namen gekerfd in een dikke boom met een hartje of datum erbij. Om de bomen niet langer te beschadigen en de romantiek in stand te houden heeft Suck UK deze super originele kaart ontworpen. Geen e-cards meer in je inbox voor Valentijn, maar deze zeer persoonlijke eigenhandig gekerfde boodschap.

card


Hij kan natuurlijk ook voor andere personen gebruikt worden dan voor je geliefde. Iedereen zal verrast worden met deze originele kaart. Op de achterkant kan je de boodschap uitbreiden of toelichten en het adres invullen. De kaart is zeer eenvoudig om in te kerven en kan gewoon met de post mee. Bestel hem hier

gratis woonbrochures