woensdag 23 januari 2013

Bruistabletten voor kamerplanten

Zien je planten er een beetje futloos uit? Gebruik dan een bruistablet. Niet voor jezelf maar voor je planten! Plantenspecialist Pokon introduceert bruistabletten voor kamerplanten. Net als ‘gewone’ bruistabletten lossen de tabletten gelijkmatig op in het water.

pokon-bruistabletten-voor-planten

Het gietwater bubbelt er energiek op los. Wanneer je eens per twee weken de planten een slokje ‘bruisende energie’ geeft, zie je de planten weer helemaal opleven. En daar wordt ook jij vrolijk van! Met de Pokon bruistabletten worden planten vitaler en sterker. De unieke Pokonreceptuur zorgt ervoor dat de planten gezond worden en blijven. De beste periode voor het geven van plantenvoeding is van half februari tot eind oktober.

Mobiele hulp

De verpakking van de Pokon bruistabletten is voorzien van een eenvoudige ‘bijsluiter’ en een QR-code. Scan deze code met je Smartphone en je komt automatisch op de speciale plantensite van Pokon. Daar staan veel extra tips over bijvoorbeeld potgrond, voeding en standplaats. Of je nu groene vingers hebt of niet… een beetje Pokon doet wonderen.

De nieuwe Pokon Bruistabletten hebben een adviesprijs van € 3,49 (8 tabletten) en zijn onder meer verkrijgbaar bij het tuincentrum.

gratis woonbrochures