woensdag 9 januari 2013

Januari: tijd voor verandering

Een nieuw jaar betekent tijd voor verandering in huis, maar na de dure decembermaand is hier niet altijd budget voor. IKEA heeft een aantal handige tips om met weinig geld toch een groots effect te creëren. Van veelzijdige vaasjes tot levendig textiel.

ikea-SOCKER

Kruidentuin
Eén van de makkelijkste manieren om een nieuw en fris gevoel in huis te creëren is met verse bloemen, kruiden en planten. Creëer bijvoorbeeld je eigen kruidentuin door de SOCKER plantenkas te vullen met kruiden en planten. De kas biedt een goede omgeving voor zaden en planten om te groeien. De dakluikjes kunnen half open worden gezet voor meer luchtcirculatie en een lagere temperatuur.

ikea-OLIK

Mix en match
De vrolijke OLIK vaasjes geven kleur en sfeer aan ieder interieur. Creëer eenvoudig een speels effect door de kleurrijke vaasjes te mixen en matchen met verschillende bloemen en planten.

ikea-dadel-ragkorn

Nieuw leven
Een grote plant zorgt niet alleen voor nieuw leven en zuurstof in huis, maar kan ook dienen als kamerverdeler. De stijlvolle DADEL en RÅGKORN sierpotten maken het helemaal af en zijn bovendien makkelijk te verplaatsen dankzij de handgrepen.

ikea-SKARUM

De kracht van kussens
Onderschat nooit de kracht van kussens. Met kussens creëer je in een handomdraai een knusse en gezellige sfeer in huis. Een opvallende kleur zorgt meteen voor een speels en fris effect. IKEA heeft een grote collectie kussens in de meest uiteenlopende kleuren. Pak het groots aan en haal alle kleuren van de regenboog in huis met het SKARUM kussenovertrek.

gratis woonbrochures